س.ش
عنوان :

ارتروز گردن

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام. مدتی است که بسیار دچار گردن درد می شوم و وقتی سرم را تکان می دهم غضروف ها و مهره های گردنم خیلی صدا می دهد. یک بار ه ارتوپد مراجعه کردم که احتمال داد ارتروز گردن است. باید بگویم ارتروز در خانواده ما ارثی است اما من فقط 44 سال دارم ایا تشخیص پزشک درست است و من ارتروز گردن دارم؟ اگر آری برای بهبود و کاهش درد باید چه کنم؟

همانطور که گفتید استئوارتروزیس یا همان آرتروز بیماری وابسته به سن می باشد ولی نه سن تقویمی بلکه سن کاری.یعنی یک نفر ممکن است 44 سالش باشد ولی به علت انجام فعالیت های شغلی نامناسب با ساختار قامتی اشتباه تخریب مفصلی بیشتری داشته باشد توصیه می کنم ابتدا خود را در هنگام نوشتن،کاربا کامپیوتر و ... در ائینه نگاه کنید اگر چانه شما به سمت جلو متمایل است سعی کنید آن را اصلاح کنید .حرکات اصلاحی و ... را می توانید در سایت من www.PMREDX.com ملاحظه فرکائید