س.م
عنوان :

آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دوباره اقای دکتر نیم ساعت پیش ازتون مشاوره گرفتم برای پسرم که آلرژی غذایی داره گفتید به دکترش بگم واکسن روده براش تجویز کنه و پروبیوتیک پروتکسین انگلیس یا فوراور امریکا مصرف کنه. میشه اسم دقیق این داروها رو بهم بگید که برای پسرم بخرم . منظورتون ساشه ریستور پروتکسینه؟ و نحوه مصرفش چجوریه و تا چه مدت؟
ببخشید یه جای دیگه به یه نفر دیگه گفتید پروبیوتیک مصرف کنن. به بنده گفتید واکسن روده. منظورتون از واکسن همین پودر و پروبیوتیکه؟

بله هر دویکی هستند یا کپسول فور اور پرو بی امریکایی روزی 1/3 محتویات کپسول با پودر پروتکسین رستور انگلیسی روزی یک عدد تا سه ماه هر کدام