س.ج
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشی
ببخشید پسرم پنج ماه و دو روزشه، رفلاکس داره همش باد گلو مرطوب میزنه و همرتهش شیر بالا میاره و سکسکه میکنه، خیلی خیلی باد گلو داره ، تو روز خواب نداره بعد نیم ساعت بیدار میشه به خاطر بادگلو،
شما تجویز ایزی کول و نکسیوم دادید که من نکسیوم تو شهرم پیدا نکردم ، ایزی کول میدم روزی سه وعده شش قطره
میتونم قطره ایزی کول رو بیشتر کنم؟
و شربت موتیلیوم رو هم بدم ؟
اس امپرازل رو چقدر در روز بهش بدم؟
در ماههای اول چند دوره پدی لاکت رو هم دادم میتونم الان هم دوباره پدی لاکت رو بدم؟
باد گلو زیاد پسرم به خاطر چی میتونه باشه؟

تو سونو که انجام داد هم معده و روده متسع بود،

سلام این علائم مربوط به آلرژی به لاکتوز شیر مادر است

ابری,کول تا 5 بار روزانه 7 قطره
ازومپرازول 10 روزی,دوبار نصف ساشه
موتیلیوم روزی,دوبار 1/5 سی سی
سگاگریپ روزی دو بار 2 سی سی

درصورت بی قراری میتوانید بکلوفن 10 میل را 1/6 قرص روزی دوبار جایگزین موتیلیوم کنید

تکرار پدی لاکت تا زمانی که از سینه شیر میدهید کمک کننده خواهد بود

🙏