ب.م
عنوان :

رفلکس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر، من یه پسر 6 ماهه دارم که رفلکس شدید داره بطوریکه محتویات معده ش میاد توی دهنش شربت راینیتیدین و کپسول امپرازول بهش دادیم ولی هیچ تاثیری روش نداشته دوهفته میشه کمک غذایش و شروع کردم ولی غذا رو قورت نمیده اینقدر میزاره تو دهنش می مونه تا از گوشه لبش می ریزه محبت کنید دارو معرفی کنید اگه خارجی باشه مسله ای نیست فقط نتیجه بگیرم

سلام
با توجه به شرح حالی که گفتین حتما باید بررسی گوارشی با اندوسکوپ انجام بشه
درمان رانیتیدین.و امپرازول درمان استاندارد ریفلاکس مری هستند ، که عدم پاسخ به این درمانها نشونه احتمال اختلال شدید زمینه ای یا تشخیص های دیگر هست
حتما نیاز به اندوسکوپی هست