R.L
عنوان :

تیرگی ناحیه گردن

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام عزیزم خوب هستید؟عزیزم من از بچگی قسمت گردنم تیرگی داشت دکتر پوست رفتم دارو استفاده کردم و پماد ترکیبی ولی اثر نکرده...میخاستم ببینم شما راهکاری دارید؟خیلی ناراحتم بابت این موضوع

سلام عزیزم. اگر این مشکل از بچگی همراه شما بوده میتونه زمینه وراثتی داشته باشه و مربوط به ژنتیکتون باشه.
پزشک چه ترکیباتی براتو به کار بردن که نتیجه نگرفتید؟ ببینم چقدر قوی بوده که اثربخش نبوده

سلام عزیزم ممنون از جوابتون ..من عکس نسخه پزشک رو براتون میفرستم البته برای پارسال هست ..امیدوارم خوانا باشه
البته من این پماد ترکیبی رو که استفاده کردم بعد از یه هفته گردنم شدیدن التهاب داشت و لایه لایه پوستم کنده میشد ولی بعدش بازم همونطور بود تغییر نکرد...
البته مشکل وراثتی نیست
دکتر گفتن برای اضافه وزن هست..
سلام عزیزم ممنون از جوابتون ..من عکس نسخه پزشک رو براتون میفرستم البته برای پارسال هست ..امیدوارم خوانا باشه
البته من این پماد ترکیبی رو که استفاده کردم بعد از یه هفته گردنم شدیدن التهاب داشت و لایه لایه پوستم کنده میشد ولی بعدش بازم همونطور بود تغییر نکرد...
البته مشکل وراثتی نیست
دکتر گفتن برای اضافه وزن هست..

سلام عزیزم. در این نسخه ای که برام فرستادین یه کرم موپیروسین هست جهت رفع التهاب خارش قرمزی که کورتون جلدی هست.
/بعد هم ماینوکسیدیل و شامپوی انتی هیرلاس لامینین برای کنترل ریزش موهاتون/یک کرم ترمیم کننده سیکادیان/ بعد یه داروی ترکیبی شامل لایه بردار مرطوب کننده ضد چروک و ضد التهاب (سالیسیلیک اسید. اوره. ترتینویین. بتامتازون در پایه کلد کرم) که خب ممکنه علت التهاب شدیدی که براتون ایجاد شد سالیسیلیک باشه و علت پوسته ریزی هم ترتینویین..اگر نظر من رو بخواین اگر ناراحتتون نمیکنه و ظاهر بدی نداره کاریش نکنید. اگر نه باز میشه رو درمان های حاوی هیدروکینون فکر کرد..

🙏
عزیزم یه سوال دیگه داشتم برای جوش زیر سینه چه راهکاری هست؟