S.E
عنوان :

دارو

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
اول از همه میخوام تشکر کنم بابت کار قشنگی که واسه پرستارا انجام دادین اشکم در اومد از این همه مهربونیتون *_*
گلشید جون چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
- من کم کاری تیروئید دارم و از بهمن ماه قرص لووتیروکسین 25 آلمانی مصرف میکنم اخیرا آزمایش دادم و دکتر دوز دارو رو به 50 افزایش دادن و روی آلمانی بودن لووتیروکسین تاکید داشتن اما من هرجا میگردم آلمانیش پیدا نمیشه داروخانه ای رو میشناسین که موجود داشته باشن و بتونم آنلاین تهیه کنم ؟ ( چون بعضی از داروخانه ها فقط محصولات آرایشی بهداشتی رو آنلاین سفارش میگیرن)
- مکمل هیربرست رو یک روز درمیان دو عدد مصرف کنم اشکالی نداره ؟یا حتما حتما باید هر روز مصرف کنم ؟
-اخیرا برای درمان جوشم پماد پنژل و پماد راکوتان مصرف میکردم و الان جوشام خوب شدن و خوشبختانه جوش جدید نزدم و مصرف پمادها رو قطع کردم ،برای جای جوش ها روغن درخت چای بزنم کافیه ؟
- پوست چرب و مستعد جوشی دارم و محصولات پوستی که الان استفاده میکنم اینا هستن ممنون میشم واسه هر کدوم که صلاح میدونین یه جایگزین بهتر معرفی کنید
شوینده : زنیاک نوروا
میسلارواتر : اکتی پور نوروا
تونر : گلاب عارضی و سینره
دور چشم : باله آ
آبرسان : باله آ
بالم لب : دکتر ژیلا
کرم دست : کیووی
ضدآفتاب : آکوافلویید بایودرما ( اوسرین بهتر نیس؟ )
اسکراب: زردآلو فریمن
دئودرانت : شون
ببخشید زیاد سوال پرسیدم پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم :-*
یادم رفت سنم بگم :))
20 سالمه

سلام عزیزم. مرسی مهربون.
سارا جان. خواهر من هم مثل شما سال هاست کم کاری تیروئید داره و لووتیروکسین خارجی میخوره. باور کن واسه گلشن هم نتونستیم پیدا کنیم. دیگه نیستش.
برای هیربرست هم بهتره روزی یک عدد مصرف کنی تا یک روز در میان دو عدد. چون دوز این مکمل ها بر اساس نیاز روزانه بدن شما تنظیم میشه. فقط حواست باشه فاصله زمانیش با لووتیروکسین رو رعایت کنید که تداخل داره.
جای جوش هات به چه شکله که میخوای بهش روغن درخت چای بزنی؟
همه محصولاتی که داری عالیه چرا میخوای تغییرش بدی؟
فقط تونرت رو دفعه بعدی ویتامین سی سی گل رو امتحان کن. شاید بیشتر راضی بودی

آهان چه بد :(
معمولا 30-45 دقیقه قبل از صبحانه لووتیروکسین و حدودا 2 ساعت بعد صبحانه هیربرست مصرف میکنم ،این فاصله ی زمانی اوکیه ؟
گفتم شاید محصولات بهتری هم بتونم جایگزین کنم چون مثلا روی قوطی میسلار واتر نوروا درج شده که مناسب چشم هست اما من به چشمم که میزنم دچار سوزش و قرمزی میشه
ممنون حتما این سری تونر ویتامین سی سی گل رو امتحان میکنم :*
جای جوش هام به این صورت هست
راستی راجع به هموروئید که دیشب استوری کرده بودین میخواستم بگم حدودا 2-3 سال پیش وحشتناک عود کرده بود و حتی موقع نشستن اذیت میشدم بعد یه پماد از داروخانه گرفتم و استفاده کردم دیگه اذیت نشدم اصلا اما هنوز هستش اون زائده ،مادامی که اذیتم نکنه نیازی نیست اقدام به درمان کنم؟

عزیزم واسه اینکه خیالمون راحت باشه با نهار بخوری بهتره. اما فاصله زمانی بالای 2 ساعت هم قابل قبوله.
خب اگه چشمت با میسلار نوروا میسوزه بایودرما سنسیبیو صورتی بگیر.
جای جوش هاتم اصلا دیده نمیشه.
برو جلو آینه دسستو دراز کن و از فاصله بدنت تا آینه به صورتت نگاه کن.
این چیزی که میبینی چیزی هست که مردم از پوست تو از اون فاصله میبینن. چون اکثر ادما از اون فاصله به شما نزدیکتر نمیشن

نه عزیزم اگر اذیت نیستی که دستش نزن

بایودرمای صورتی مگه واسه پوستای خشک و نرمال نیست ؟
🙏
خانم دکتر ممکنه یه کرم ضد آفتاب و دور چشم خوب واسه مامانم که پوستشون خشک و لک دار هست معرفی کنین؟ اگه ایران هم وارد نشه میتونم از آنلاین شاپ ها تهیه کنم

نه عزیزم واسه پوست های حساسه و چون نان کومدوژنیک هست پوست های چرب هم میتونن ازش استفاده کنن.

ضد افتاب دپی وایت ای سی ام / مشکل دور چشمشون چیه؟

تیرگی و یکم چروک البته افتادگی پلک هم دارن که باید عمل کنن
خیلی سعی کردم تو این عکس بالایی جای جوشا واضح تر باشه
الان سرچ کردم هیچ داروخانه و فروشگاهی این ضد آفتاب رو موجود نداشتن پس باید به آنلاین شاپ ها سفارش بدم..
متاسفانه هیچ محصول خارجی خوبی دیگه وارد نمیشه حتی یه بالم لب اس پی اف دار خوب خارجی نتونستم پیدا کنم ناچارا دکتر ژیلا گرفتم

اره متاسفانه...
برای مادرتون هم دور چشم اوفیسی گلنیک اگر بتونید پیدا کنید....

ممنونم عزیزم .. راستی من هنوز یک بسته لووتیروکسین 25 آلمانی دارم الان که 50 گیر نمیاد میتونم دو تا 25 بخورم ؟
برای جای جوش هام روغن درخت چای بزنم اوکیه؟

لووتیروکسین خارجی دیگه پیدا نمیشه همونو غنیمت بدون. بله میتونید دوتا همزمان بخورید.

جای جوش های قرمز به مرور زمان کمتر میشه. قهوه ای هم به روغن درخت چای نمیره.

پس روغن درخت چای که گرفتم بلااستفاده میمونه :/
متشکرم از راهنماییتون گلشیدجون امیدوارم روز به روز بیشتر و بیشتر بدرخشید *_*

خواهش میکنم. موفق و شاد باشی عزیزم