ف.ق
عنوان :

جوش صورت

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام.عزیزم21سالمه و9ساله که صورتم جوش داره 4سال پیش راکوتان مصرف کردم عالی بود ولی بعد 4ماه ازمصرفش باردار شدم وقطع کردم تاقبل زایمانمم خوب بود ولی ازبعدزایمان که دچاریبوست هم شدم وحشتنااااک صورتم ریخت بیرون طوری که اندازه ی سر سوزن جای خالی نبود توصورتم الان که 2سال اززایمانم میگذره با انجام روتین بهتر شده ولی نه زیاد بازم جوش میزنم خیلی ..ضمنا تاحالا15تادکتر بیشتررفتم انواع دارو ها رو هم مصرف کردم ولی بی فایده بوده..اما هیچ کدومشون یه ازمایش ساده برام ننوشتن که شاید مشکل داخلی داشته باشم

سلام عزیزم.
علت جوش میتونه مشکلات هورمونی از جمله سندرم تخمدان پلی کیستیک باشه. برهم خوردن تعادل هورمونی باشه. استرس اضطراب رژیم غذایی پرچرب و ...
پس اول باید علت مشخص بشه و این امر بدون ازمایش و سونوگرافی ممکن نیست.
پزشک چجوری بدون ازمایش براتون راکوتان نوشت؟

فقط ازمایش کبد نوشت...شمامیتونین برام ازمایش بنویسین انلاین ویزیتم کنید؟

عزیزم یک عکس از وضعیت پوستت برام بفرست

چشم
میفرستم نمیاد

مجدد تلاش کنید عزیزم. همه میتونن عکس بفرستن

براتون دایرکت فرستادم اگه امکانش هست ازاونجا ببینید

عزیزم اگر میتونید همینجا ارسال کنید حجم دایرکت ها انقدر زیاده فقط یه تعداد محدودی پیام رو نشون میده

متاسفانه موفق نشدم
خانم دکتر من ازمرطوب کننده هیسه اک مت اوریاژ استفاده میکنم که خیلی باپوستم سازگاره ولی متاسفانه خیلی کمیاب شده ونتونستم پیداش کنم...شما چه مرطوب کننده ای پیشنها میدین که مثل اون یابهترازون باشه؟برای پوست چرب وجوشدار

گلم های فک فلویید مرطوب کننده پوست های چرب و آکنه دار/یا اوراشکه کرم مرطوب کننده مخصوص پوست های مختلط و چرب