ن.ب
عنوان :

ریزش مو

دکترا حرفه ای داروسازی
من از بعد زایمان که الان سه سال میگذره ریزش مو دارم بخصوص بعد حمام روزانه 40 تا 50 ریزش دارم بعد حمام هم تقریبا 200 هیرویتم میخورم اما فایده نداشته

سلام عزیزم. 40 تار مو در روز طبیعیه ولی اگر میخواین همین هم کمتر بشه میتونید از تونیک های ضد ریش مو کمک بگیرید.
این ریزش مو که میگید از کل سرتون هست یا از نواحی خاصی مثل شقیقه ها؟؟
پریودهاتون منظمه؟ مشکل زمیه ای دیگه ای ندارید؟ دارویی مصرف نمیکنید؟

خیر من پریدهام مشکلی نداره و 2تا3 روز تاخیر داره که سونو شدم و گفتن مشکلی نیست و الان فقط دارم هیرویت میخورم ورق 5 ام اگه میشه اگه مکمل بهتر سراع دارین بهم معرفی کنین و برند تونیکم بگین عزیزم و اینکه شامپو من مناسبه ؟و کمی خارش سرم دارم وقتی میخارونم پوسته ها سفید میاد زیر ناخنم و امپول بیوتین بپانتین ایرانی نظرتون چیه
یه دوره ریزشن کمتر شد ولی دوباره زیاد شده سه دوره قرص پیلفودم مصرف کردم
اما فایده نداشت همچنین شامپو اکوفان هم استفاده کردم که اونم بی فایده بود
من ازمایش و سونو هم دادم و همه چیز اوکی بود
تو رو خدا کمکم کنین زود ریزشم قطع بشه و رویش داشته باشم

مکمل هیرفولیک از همه بهتر هست که متاسفانه دیگه پیدا نمیشه. اگر تونستید پیدا کنید هیرفولیک شرکت ویتابیوتیکس انگلستان. در رده بعدی هیرتامین.
میتونید در کنارش 6 تا بیوتین 6 تا بپانتین هم بزنید. به صورت میکس هفته ای یک عدد از هرکدوم.
یکی از علل ریزش مو میتونه چربی کف سرتون باشه. شامپوتون چیه؟؟

شامپو بچه فیروزه استفاده میکنم من خیلی کم شامپو بهم میسازه چندتا امتحان کردم بهمدنساخت اخر برگشتم همین شامپو بچه اکوفانم اثری تو ریزشم نزاشت من موهام معمولی رو به خشکه

خب عزیزم شامپو بچه فیروز نمیتونه کف سر شما رو به خوبی پاک سازی کنه و همین عدم پاک سازی میتونه متجر به ریزش مو بشه و متاسفانه انتخاب شامپو هیج راهی به جز ازمون و خطا نداره تا ببینید کدومش بهتون موفته. ولی خب ترجیحا سولفات فری و پارابن فری باشه بهتره

ریزش از کل سرم هست
اگه میشه برند عیرتونیکم بگین و یه شامپو پیشنهادی

شامپوی ضد ریزش مو و سولفات فری پیه گا ویوا.
تونیک ضد ریزش مو ای سی ام نووفن

هیرتونیکش رو اگه پیدا نکردم جایگزین نداره عزیزم
اگه میشه یه سرم ویتامین سی هم معرفی کنین برا جلوگیری از چروک صورتم 25 سالمه

هیرتونیک نئوژنیک ویشی هم عالیه ولی خب گرونه/ سرم ویتامین سی سسدرما برای شفافیت و شادابی پوست و پیشگیری از چروک خوبه

هیرتونیک ارزونتر خوب سراغ ندارین اونا گرونه یکم

بین ایرانی ها هیرتونیک سریتا خوبه عزیزم. سریتا مدل تی 2

خانم دکتر عزیز من مشکل خواب رفتگی دست و پا هم دارم درحالی که کم خونی ندارم به نظرتون مشکلم چیه
و اینکه امپول بیوتین بپانتین ایرانی بگیرم یا خارجی؟میتونم چندتا ایرانی چندتا خارجی بزنم؟

میتونه از کمبود منیزیوم باشه عزیزم. باید پیگیری بشه.
خارجیش رو اگر بتونید پیدا کنید بهتره/ در یک دوره مصرف بهتره همش از یک مدل باشه

اخه شاید نتونم 6 تا خارجی پیدا کنم یجا شنیدم میگفتن ایرانیش اصلا اثری نداره و اینکه من هیرویتم 4 هفته دیگه تموم میشه و امپول باید 6 هفته تزریق بشه اشکال نداره مکملم همراهش استفاده نمیشه دو هفته اخر

قطعا کارایی خارجیش بهتره. نه عزیزم مشکلی نیست اگر همزمان هم هیرویت هم آمپول رو مصرف نکردید

این امپولا که عوارضی نداره با خیال راحت استفاده کنم اگه برا بدن زیاد بشه دفع میشه؟
نتیجش بعد چه مدت مشهوده؟عزیزم

با این دوزی که شما میزنید زیاد نمیشه عزیزم. عوارض خاصی نداره مگر بدن خودتون واکنشی نشون بده. نتیجش هم معمولا بعد از یک دوره مشهوده

چون من هیرویتم میخورم گفتم برا بدنم زیاد نشه یوقت
یه دوره یعنی یکی امپولش ؟
هیر تونیک فارماسیر بهتره یا نووفن

نووفن ای سی ام عزیزم. تعداد سوالات محدوده عزیزم. سوال دیگه ای اگر دارید بفرمایید.

فقط اگه برا حوش صورام یه چیزی معرفی کنین اهیرا صورتم جوش میزنه و جاهاش مونده

همزمانی جوش صورت با ریزش مو میتونه علت هورمونی داشته باشه. توصیه میکنم اول این مورد رو بررسی کنید

عزیزم من به دکتر پوست و مو مراجعه کردم و قرص فولیکوژن بهم داد اما من در مصرفش تردید دادم ایا این قرص بهتر از هیرویت و هیربرسته و گفتن با هیرتونیک سریتا مدت دوماه استفاده کنم اما گفتم من با شما هم مشورت کنم و همینطور اممول بیوتین بپانتینم رو شروع کردم که شما گفته بودین
قول میدم سوال اخرم تو رو خدا جوابم بدید

عزیزم فولیکوژن محصول خوبیه اتفاقا تو این هفته یا هفته اینده قراره پستش رو بذارم. اونجا اطلاعات کاملش رو میگم و از لحاظ اثرگذاری چون ترکیباتش دقیقا با هیرویت و هیربرست یکسان نیست نمیشه مقایسه کرد. چون ممکنه بدن شما کمبودی داشته باشه که با فولیکوژن جبران بشه که اون ترکیب میزانش در هیرویت کمتر باشه