ی.ر
عنوان :

ریزش موی آندروژنیک

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر وقت بخیر
من چندسالی میشه که متوجه شدم کیست تخمدان دارم و pco هستم و به همین دلیل ریزش موی شدید و آندروژنیک دارم. 21 سالمه
دکتر زنان از همون موقع قرص های سیپروترون کامپاند ( اتیسترون) رو برای من همراه اسپیرونو لاکتون تجویز کردند . از اون به بعد هر 6 ماه یا سه ماه قرص سیپروترون رو مصرف میکنم و ربزش موهام با مصرف این قرص بهتر میشد
الان یک ماه و نیمه دوباره دارم قرص سیپروترون رو به تنهایی و بدون تجویز دکتر میخورم ولی ریزش موهام اصلا بهتر نشده دارم کچل میشم . به خصوص جلوی سرم
شما چه محصولی رو برای ریزش موی آندروژنیک پیشنهاد میدین؟
به نظرتون در مورد این مشکل باید با دکتر زنان مشورت کنم یا دکتر پوست و مو؟

سلام عزیزم.
ببینید متاسفانه مادامی که PCOS هست عوارضش از جمله ریزش مو هم هست. اسپیرونولاکتون رو قطع کردید؟ چون اون هم روی کنترل ریزش مو موثره.
و این مدل که میگید هر 6 ماه یا سه ماه نظر پزشکتون بوده یا خودتون به این روش مصرف میکنید؟
چون معمولا درمان دارووی تخمدان پلی کیسیتیک منقطع نیستش

سلام
الان اسپیرونولاکتون مصرف نمیکنم فقط سیپروترون میخورم
قبلا پزشکم هم به همین صورت تجویز میکردن . معمولا این قرص ها رو یا سه ماه مصرف و یک ماه استراحت، یا 6 ماه مصرف و 2 ماه استراحت تجویز میکنن.
از عوارض اسپیرونولاکتون که شنیدم یکم ترسیدم مصرف کنم
البته شما بهتر میدونید خانم دکتر
من خیلی درموردش سرچ کردم انگار اینجوری تجویز میشه

نه عزیزم بستگی به شرایط هر مریض داره ولی چنانچه در جهت درمان PCOS باشه منقطع نیست و گاهی ممکنه مصرفش بیش از یک سال هم باشه.
اسپیرونولاکتون اگر فرد سالمی باشید و قصد باردار شدن نداشته باشید داروی کم عارضه ای هست

نه مجرد هستم. پس اسپیرونولاکتون رو شروع میکنم
شما تونیک ضد ریزش مو آندروژنیک پیشنهاد نمیکنید؟

قطعا اگر پزشکتون گفتن بله شروع کنید.
برای تونیک های ضد ریش مو ویشی مدل نئوژنیک اگر پیدا کنید به همراه شامپوش خیلی عالیه

خیلی دنبالش گشتم ولی نیست
شما جایی رو میشناسید داشته باشه؟ یا جایگزینی براش میشه معرفی کنید

نووفن ای سی ام رو پیگیری کنید. شامپو و هیرتونیک

🙏