ح.ا
عنوان :

وازماتور

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ بینی ...
با سپاس از شما دکتر که خیلی با حوصله و عالی جواب دادین و من در نظر خواهی و درجه بندی سایت هم گفتم چون سوال بسته شددوباره اومدم فقط گفتین عوارض کمی داره عمل جراحی انحراف این عوارض شامل چه مواردی هست لطفا توضیح بفرمایید و ایا همین مصرف دا رو برای طولانی مدت بهتراز جراحی نیست و احتمال میدهید مصرف طولانی م دت دارو باعث خوب شدن یا حداقل بهتر شدن بویایی من شود و عوارض کمتری از جراحی برای من داشته باشد ؟و این که بهترین دکتر و جراح در مشهد یا تهران که من میتونم در انجا عمل انجام دهم معرفی کنید از نظر هزینه مشکلی نیست فقط بهترین جراح برای عمل انحر اف بینی را معر فی کنید که حداقل خطا و بدون عوا رض و با راحتی خیال بشود این عمل را انجام دادباز هم ممنونم

عوارض شامل خونریزی . ابسه تیغه بینی .سوراخ شدن تیغه بینی. و شکستگی کف جمجمه و نشت مایع مغزی نخاعی است

یک سوالی که همیشه در ذهن من هست اینه که چرا من همیشه انحروف داشتم اما چرا تازگیها مشکل بویایی پیدا کر دم خیلی فکرمو مشغو ل کرده این موضوع ایا میشه نظر خو تون رو بفرمایید

در مورد جراح ماهر پزشکی را در مشهد نمیشناسم اما در تهران دکتر ساعدی دکتر نراقی دکتر صمیمی از جراحان ماهر این رشته هستند

منظور از ناچیز بودن عوارض اینه که احتمالش کمه یا این که اگر اتفاق بیفته میشود برط رف کرد چون نشت مایع نخاعی یا جمجمه عوارض خطرناکیه؟

انحراف به علت ضربه حین کودکی و تغییر مسیر رشد تیغه بینی و یا ضربه در بزرگسالی و شکستن تیغه بینی ایجاد میشود

در مورد اینکه پرسیدید با دارو امکان درمان کامل نیست چون انحراف تیغه بینی شما طبق سی تی اسکن زیاد است

اینطور که میف مایید تا جاییکه امکان داره عمل انجام ندم بهتره و با دارو کنترل کنم عوارض کمتری برای من داره و احتمال خوب شدن هم داره

نه بنده عرض کردم معمولا در 90 درصد موارد عارضه ای ایجاد نمیشود

میتوانید دو ماه دارو را تست کنید اگر نتیجه مطلوب نگرفتید اقدام به جراحی کنید البته نظر من بر جراحی همراه با داروست

اقای دکتر اگر از دارو نتیجه گرفتم و خوب شد بنظر شما همین داروها رو ادامه بدم و دیگه عمل نکنم نظرتون چیه
یعنی همیشه برای طولانی مدت همین داروها رو ا دامه بدم در صورت گر فتن نتیجه

بله اگر با داروها جواب گرفتید و راضی بودید جراحی رو انجام ندهید مهم رضایت شما از کنترل بیماری است

بله فقط ایا این داروها در طولانی مدت چه عوارضی دارند ایا احتیاج به ازمایش خاصی هست که چه تاثیراتی روی بدن گذاشته مثلا باعث کمبود ویتامین ها یا موارد دیگه شده باشه ؟

داروهای تجویزی عوارض قابل اغماضی دارند چون موضعی هستند ازمایش برای تاثیر وجود ندارد در واقع کاهش علایم شما همان ازمون داروهاست

ممنون ایا لازم هست بعد از م تی داروهای انتی هیستامین دیگه ای مص ف کنم یا همیشه همین امتی هیستامین ها و ضد حساسیت را استفاده کنم
و اگر لازم هست مثلا بعد از دوماه ضد حساسیت ها را تغییر دهم چه دارویی را تجویز میکنید ؟نکته دیگه این که من وقتی در ابتدای غذا خوردن هستم معمولا خیلی بهتر طعم غذا رو حس میکنم اما بسر عت کم میشه حس بویایی من چون موقع غذاخوردن معمولا استرسم زیاد میشه ممکنه دلیلش همین باشه؟

بله بهتر است دو ماه یکبار انتی هیستامین ها را تغییر دهید مثلا بعد ار 2 ماه از تلفست 120 روزانه یک عدد استفاده کنید

ممنونم دکتر پس فقط یک نوع انتی هیستامین کافی هست و لازم نیست مثل الان از دو انتی هیستامین استفاده کنم درسته؟
ایا اسپری هم لازمه تغییر بدم یا همیشه همین راینوکورت را استفاده کنم ؟و ایا در کنار این اسپری از اسپری دیگه هم استفاده کنم مثلا اسپری های ضد حساسیت مفید میدانید ؟

فقط همان رینکورت را مصرف کنید و یک نوع انتی هیستامین کفایت میکند