م.ر
عنوان :

ریزش موی شدید

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانوم دکتر .من تخمدان پلی کیستیک دارم یک دوره هم دارو مصرف کردم .مشکل من ریزش شدید مو هست برای جلوگیری از ریزش مو و همچنین دراومدن موهایی که ریختن چکاری باید انجام بدم

سلام عزیزم. متاسفانه کسانی که مشکل سندروم تخمدان پلی کیستیک دارن به دلیل برهم خوردن تعادل هورمونی بدنشون ریزش مو پیدا میکنن. راه حل اصلی که درمان های هورمونی جهت کنترل کیست هست. یعنی تا این مشکل مرتفع نشه ریزش مو با شما خواهد بود. پزشک چه داروهایی دادن بهتون|؟؟
ولی برای کمک به شدت نگرفتن ریزش موهاتون میتونید از مولتی ویتامین های ضد ریزش مو استفاده کنیدو هیرویت گزینه خوبیه.