ب.ا
عنوان :

پوستی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر،26سالمه پوستم چرب و جوشداره با منافذ باز و جای جوش قهوه ای،وهمینطور یه حالت کدری داره،اینم بگم ازشوینده تونر آبرسان و مرطوب کننده هم استفاده میکنم،میخ.ام در کنار روتین یه محصولی که پوستمو شاداب کنه واز حالت زمختی و کدری دربیاره،چی پیشنهاد میکنید از بین لایه بردار یا کرم شب یا ویتامین سی؟؟
از محصولات اووردینری کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
آیا استفاده از ویتامین سی سی ویت سسدرما مشکلم رو حل می کنه؟

سلام عزیزم.
شوینده تونر و مرطوب کننده ای که میزنید از چه برندی هستش؟؟
اسکراب هم یکی از مراحلی هست که با حذف سلول های مرده باعث شادابی و شفافیت پوست میشه.
اگر بتونید یه عکس برام ارسال کنید خیلی عالی میشه

شوینده پوست چرب کامان،مرطوب کننده فیس دوکس،اسکراب پوست گردو شون،هفته ای دوبار استفاده میکنم،خانم دکتر الان امکان عکس گرفتن ندارم.

پیشنهاد میکنم که شویندتون رو به شوینده فوم ویتامین سی سی گل تغییر بدید. چ.ن ویتامین سی داره به شفافیت پوست کمک میکنه.
از محصولات اوردینری چون منافذ باز هم دارید میتونید از سرم گلایکولیک هسیدش کمک بگیرید که هم روشن کنندست هم یه لایه برداری ملایم انجام میده.
سسدرما هم اگه به ویتامین سی حساسیت نداشته باشید روی شفافیت پوست موثره

طریقه مصرف سرم گلایکولید اسید چطور هستش؟

اگر پوستتون نازک و حساس نیست شبی یک بار بعد از شستن صورت روی پد بریزید و به پوستتون بزنید