ش.ف
عنوان :

جواب ازمایش

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام.خانم دکتر جواب ازمایش من ویتامین b12بالاست.دلیل های ترسناکی تو اینترنت نوشته.چرا؟لطفا جواب بدید و علت رو بگین ضمنا من چکاب کامل داشتم اما فعلا جواب ویتامین ها اومدچون خودم در ازمایشگاه اضافه کردم که ازم ویتامین ها رو هم بگیرن.29سالمه خانم
در ضمن عزیزم قرص اهن فرامکس هم میخورم

سلام عزیزم. احتمالا به دلیل مصرف مکمل فرامکس هستش. چون فرامکس حاوی ویتامین ذ 12 هست. و اگر همزمان با مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین ب12 باشه ممکنه سطحش بره بالا ولی
جای نگرانی نیست چون اضافاتش از بدن دفع میشه و مسمومیت ایجاد نمیکنه.
اگر فرامکس رو پزشک جهت کم خونی براتون تجویز کرده بود مجدد باهاشون مشورت کنید

عزیز دلم من چون تو اینترنت نوشته بود نشان از بیماری جدیست.از داروخانه پرسیدم گفتن فرامکس نداره ویتامین b12
بخاطر همین ترسیدم و اصرار داشتم زودتر جواب منو بدین
دکتر به من گفتن فقر اهن داری و من بدون تجویز دکتر فرامکس مصرف میکنم.البته دکتر یه قرص دیگه نوشتن که من بهش حساس بودم و داروخانه شما به من فرامکس رو پیشنهاد داد

عزیزم خب فرامکس رو دارین دیگه روشو نگاه کنین ببینین داره یا نداره. چون فرامکس هم پودر داره هم کپسول من نمیدونم شما کدوم رو دارید. روشو بخونید ولی اگر داروخانه گفته نداره حتما چک کردن دیگه.

جعبه ش رو رو ندارم.اما سوالم از شما اینه که تو اینترنت نوشته ویتامین b12بالا باشه یعنی بیماری جدی دارم.این درسته؟من کپسول فرامکس استفاده میکنم
و فقط زمان پریودی همراه با قرص جوشان یا ای پرتغال

ببین عزیزم اگر منظورتون انواعی از سرطانه با یک فاکتور تنها نمیشه قضاوت کرد اصلا و باید فاکتورهای دیگه هم بررسی بشن. ممکنه مشکل از کبد و کلیه باشه و اصلا ربطی به بدخیمی نداشته باشه. واسه همین به خودت استرس وارد نکن و با یک متخصص داخلی مشورت کن.

ممنونم.پس  ربطی به قرص هایی که میخورم و خدمتتون عرض کردم نداره؟

فرامکس رو براتون چک کردم. ویتامین ب 12 نداره. رژیم غذایی خاصی که ندارید؟

نه.فقط اب خیلی زیاد میخورم و همون ویتامین ها و قرص هایی که عرض کردم خدمتتون.منتظرم مابقی جواب ازمایشم بیاد تا دکتر داخلی هم مراجعه کنم.ولی تواین فاصله انقدر استرس گرفتم مزاحم شما شدم
امپول نروبیون هم دو ماه پشت سر هم زدم
قرص ها و ویتامین هایی که میخورم رو اول صفحه براتون نوشتم

خب عزیز دل من نوروبیون خودش حاوی ویتامین ب 12 هستش....

میدونم.اما دو بار زدم توی دو ماه.زیاده؟
هرچند وقت یکبار اصولشه؟ببخشید مزاحمتون میشم ممنونم

2 تا دونه؟ نه دو تا دونه قطعا دلیلش نیست.
هفته ای تا هر دو هفته ای یکی مشکلی نیست

پس دلیلش چیه و اینکه الان مشکل حاد هست یانه؟بله دو تا دونه.
خانم دکتر جان یه سوال دیگه.من مام روج کاوایس به سفارش شما گرفتم.الان هیج حا نداره.فقط یه جا تاریخ انقضا گذشته داره.ایا در استفاده از مام تاریخ انقضا مهمه؟

اصلی ترین دلیلش جذب از طریق دستگاه گوارش و یا دریافت مکمل های ویتامین های حاوی ب12 هست. چه خوراکی چه تزریقی.
مواد غذایی که ب12 بالایی دارن: گوشت. تخم مرغ.

مصرف هیچ محصول تاریخ گذشته ای توصیه نمیشه چون عوارضش قابل پیش بینی نیست

تو جواب آزمایشتون چند مورد هست که باید برسی بشه. یکی سطح آنزیم های کبدیه/ یکی عملکرد غده تیروئیده/ و تریگلیسیرید که حالا خیلی بالا نیست اما تو محدوده لب مرزه/ مراجعه به متخصص داخلی در وهله اول و بعد در صورت نیاز فوق غدد