م.س
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
مشکل ریزش مو شدیددددد
ازمایش دادم بجز کمبود ویتامین د مشکل دیگه ای نداشتم،هنوز سونوگرافی نرفتم ک ببینم کیست دارم یانه...پریودیم نه خیلی منظمه ن خیلی نامنظم ولی دلدرد رو شدید دارم...درمان هایی ک واسه ریزش انجام دادم:4ماه قرص بیوتین خوردم،1ماهه دارم قرص سیستئین ب6 و هیرویت میخورم،رزماری و یه روغن دیگه هم زدم...اصلا هیچکدوم تاثیری نداشتن...بشدت ریزش دارم درحدی ک میگم شاید تا ی ماه دیگه مویی رو سرم نمونه...برای درمان کمبود ویتامین د،قرص خوردم امپولم زدم و1ماهم هست هفته ای1عددامپول نوروبیون میزنم...شامپوی ضدریزش تاحالا استفاده نکردم...تا 1سال پیش،سالی دوباره موهامو رنگ مشکی پرکلاغی میکردم
فک میکنم توضیحاتم کامل باشه خیلی خیلی ممنون میشم لطف کنید کمکم کنید

درمان کمیود ویتامین دی
مصرف تونیک
و مراجعه جهت مزوتراپی