ح.م
عنوان :

دردپا و درد کمر

متخصص ارتوپدی
سلام و عرض ادب خدمت اقای دکتر
حدود دوهفته درد در ناحیه ی زانو ها و قسمت پایینی کمر دارم.

سلام.لطفا به این سوالات جواب بدید.چند سالتونه؟سابقه داشته این دردها؟ضربه ای خورده یا جسم سنگینی بلند کردید یا بی هیچ دلیلی؟

سلام. 23
بله4سال پیش ب علت جسم سنگین درد داشتم.
تا امسال که ب علت ورزش چندساعته ی اسکیت دچار درد زانو و بعد یک هفته دچار درد کمرشدم

با توجه به درگیری همزمان کمر و زانو احتمال التهاب مفصل و کشیدگی تاندون های اطراف مفصل هست که داروهای مورد نیاز را خدمتتون عرض میونم.داروها رو تا یکهفته مصرف کنید اگر درد رو به بهبودی بود باید داروها را تا یکماه ادامه بدید و اگر بعد از یک هفته تغییی در میزان درد حاصل نشد باید با ام ارای و معاینه مجددا بررسی بشه.

داروها:
cap.celebrex 200mgr
روزی یک عدد
oint.rahamin
هر دوازده ساعت به موضع زده شود

🙏