س.ق
عنوان :

انتخاب محصول آرایشی بهداشتی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر عزیز
خانم دکتر عزیز من سوالم رو کاملا نوشته بودم خدمتتون اما انگار اصلا به شما نرسیده و فقط جمله ی اولش اومده
خانم دکتر جان من از فالوورهای قدیمی شما هستم و چون شما رو کاملا میشناسم و میدونم چقدر وجدان کاری دارین و اطلاعاتتون بالاست تصمیم گرفتم سوالم رو از خدمت شما بپرسم نه دکتر پوست☺
خانم دکتر عزیز،من به تجویز دکتر،هر شب از لایه بردار قوی برای رفع جای جوش های قدیمی صورتم استفاده میکنم
به این صورت که یه شب،لایه بردار و ضدجوش قوی کترل و یه شب لایه بردار اوریاژ.و برای مرطوب کننده هم از سرم آبرسان اوریاژ.
اما الان من دنبال یه سرم آبرسان حاوی هیالورونیک اسید هستم که گاهی اوقات که میخوام صورتم شاداب تر و شفاف تر باشه ازش استفاده کنم.بعضی ها به من سرم پرفکت پلاس فیلورگا رو پیشنهاد دادن اما وقتی تحقیق کردم دیدم اون لایه برداری هم میکنه و من دیگه نمیخوام چیزی استفاده کنم که لایه بردار داره چون به اندازه ی کافی دارم لایه بردار استفاده میکنم
قبلا از سرم آبرسان ویشی که هیالورونیک اسید داشت استفاده میکردم که خوب بود و صورتم رو شاداب میکرد اما باهاش جوش میزدم
من الان فقط دنبال یه سرم آبرسان حاوی هیالورونیک اسید بالا هستم که جوش زا نباشه و لایه برداری و اینجور چیزها نکنه
برای تهیه ی برندش هم مشکل خاصی ندارم چون دارم از سایت ترکی تهیه میکنم
ممنون میشم اگه محبت کنین و راهنماییم کنین
در پناه خدا باشین همیشه

فقط این درصد کمی سیتریک اسید داره که AHA هست .

🙏
یعنی ممکنه پوست رو خشک کنه یا باعث سوزش بشه؟
من میخواستم گاهی که پوستم خیلی خشک میشه از عمق آبرسانی هم بکنه پس با وجود اسید سیتریک مشکلی پیش نمیاد؟

نه عزیزم درصدش خیلی کمه و اون رو هم برای افزایش شفافیت پوست قرار دادن.
پوست خشک و پوست دهیدراته با هم فرق داره. دهیدراته آب پوست از دست رفته که با هیالورونیک اسید جبران میشه. خشک چربی های مفیدش از بین رفته.

خیلی خیلی ممنونم از محبتتون خانم دکتر که راهنماییم کردین.خیر ببینین ان شاءالله
🙏

خواهش میکنم عزیز دلم. شاد و سلامت باشید