م.ا
عنوان :

مو

دکترا حرفه ای داروسازی
با سلام
من خیلی از اطلاعات شما استفاده میکنم و معمولا چیزهایی ک معرفی میکنید رو میخرم و ممنونم از اطلاعات خوب تون ک در اختیار ما میزارین
سوالی داشتم خدمت تون
من برا پرپشتی موهام یه مدت پودر کلاژن و قرص ریجن دایت خوردم حدود سه ماه
الان هم یه دوره امپول بیوتین بپانتن ایرانی رو میزنم و در حال استفاده از دوره دوم هستم به اضافه قرص هیرویت

متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه ک به اون میزان حجم موهام و پرپشتی و رشد نمیرسم و موهام همچنان ریزش داره

شامپو هم ووچه ک شما پیشنهاد دادین زدم از همون سایت خودتون
بعدش هم سان سیلک مخصوص موهای نازک

الان میخواستم متیک اویل سفارش بدم ک شما معرفی کردید موندم تو ریزشش

و اینک تا چه حد ریزش مو روزانه معمولی هست؟؟

و اینک چطور با تزریق این امپول ها من هم چنان ریزش دارم ایا باید یه دوره خاصی از تزریق بگذره ک نتیجه مشاهده بشه ؟؟؟!!!@

تیرویید هم ندارم

تو انتخاب شامپو هم موندم از طرفی میخوام ضد ریزش باشه و از طرفی دیگ فری سولفات

خواهش میکنم راهنمایی کنیم ک چی بخورم و چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
کلا دوس دارم موهای پرپشت و بلندی داشته باشیم گلشید جون

الان تو انتخابش موندم
و احساس ریزش میکنم خصوصا وقتی کف سرم چرب میشه
انگار با یه فشار کوچیک موهام راحت کنده میشه
اینم بهتون بگم ک ماسک بعد حمکم متیک اویل و روغن متیک اویل هم ک گفتی خریوم

سلام عزیزم.
ریزش موهاتون از کل سرتون اتفاق میوفته تا از نقاط خاصی مثل شقیقه ها یا مثلا مرکز سر؟
ازمایش دادید مشکل خاصی ندارید؟ پریودهاتون منظمه؟ جوش نمیزنید؟
استرس و اضطراب چطور؟

سلام خانم دکتر عزیزم
از کل سر هست
مشکل خاصی ندارم ن
پریودی ها منظم
ن اصلا جوش نمیزنم

متیک اویل روی ریزش موثر نیست عزیزم. بیشتر برای کسانی هست که موهای خشکی دارن و نیاز به اب رسان دارن. تعداد ریزش مو بسته به حجم موی شما داره. از 70 تا 100 در طول روز طبیعیه که اتفاق میوفته و شاید شما متوجه خیلیش نشدید.
اگر نظر من رو میخواید که بیوتین بپانتین خارجی بهتره.
شامپوی سولفات فری ضد ریزش مو هم پیه گا ویوا عالیه.

اخه خارجیش خیلی گرون بود تقریبا سه برابر ایرانی
بعد خارجی اش باید چند دوره استفاده کنم؟؟

گرون بهتون قیمت دادن حتما. چون خارجیش موجود نیستش.
بسته به شدت ریزش موهاتون و پاسخ بدنتون به امپول ها داره. معمولا برای 6 هفته استفاده میشه. 3 ماه زده نمیشه و مجدد یک دوره 6 هفته ای دیگه

من هر جایی ک شما معرفی میکنیم خرید میکنم
داروخونه زرتشت
از جمله جاهایی ک من میلیونی خرید کردم
اورال لینکی ک فرستادین

قیمت امپول هم از داروخونه حاجی نژاد گرفتم

الان میخوام شامپویی ک معرفی کردین استفاده کنم
خداردشکر هر چی ک شما معرفی کردین خیلی خوب جواب میده

ممنون از اطلاعات خوبی ک برامون میزارین

همیشه حال دلتون خوش

اگ چیزی دیگ برا پرپشتی موهام هست و پیشنهادتون هست مطمینن استقبال میکنم

راستی منم شمالم
از مازندران

نه خب اگر داروخانه زرتشت این قیمت دادن که معتبره چون گرون فروشی نمیکنن. من چون تو بخش فروش نیستم اصلا قیمت ها دستم نیست.
اگر حوصله و وقت استفاده از هیرتونیک دارید خوب هیرتئنیک ها به رویش مجدد موهای ریخته شده خیلی کمک میکنن. مثل هیرتونیک نووفن ای سی ام همراه با شامپوش یا نئوژنیک ویشی همراه با شامپوش

🙏
مرسی عشقم

خواهش میکنم عزیز دلم. شاد و سلامت باشید