ت.ر
عنوان :

جوش در بدن

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دختر من 11 ماهه هستن تو عید بدنش یکم زد بیرون دونه های قرمز خوب شد ولی باز هرازگاهی میزنه بیرون اون موقع بهش پماد eczacin و پماد مگاکورت و کلوتریمازول دادی و شربت زادیتین ک خوب میشه ولی باز بر میگرده نمیدونم غذای خاصی هم بهش نمیدم آزمایشی چیزی لازم هست انجام بده چند وقت قبل ازمایش مدفوع انجام داده

سلام این دانه ها آلرژیک است و مربوط به رژیم کودک یا مادر

تست حساسیت به شیر و غذا ( تست رست ) یا پچ تست پوستی میتواند کمک کننده باشد
مواد شوینده. وایتکس و لباس های پشمی و کاموا یی و بوسیدن صورت نیز باعث دانه های پوستی میشود