م.ج
عنوان :

ناراحتی پوستی

متخصص بیماری های کودکان
باسلام و احترام
ضمن عرض خسته نباشید از دو هفته گذشته برای ناراحتی پوستی شست پای دخترم پماد تجویز کردید(در تصاویر پیوست)
3 روز اول استفاده بهبود نسبی مشاهده شد ولی مجددا مشکل طبق تصویر پیوست بروز کرد. راهنمایی بفرمایید همچنان همان پمادها را استفاده کنیم یا تجویز جدیدی می فرمایید؟

سلام خبر داروها را ادامه دهید درمان قارچ 4 تا 6 هفته حداقل طول میکشد از کرم مایکونازول هم بجای کلوتریمازول میتوانید استفاده کنید
وازلین 121 برای چرب کردن پوست کمک کننده خواهد بود