س.ص
عنوان :

مشکل در راه رفتن و پای چپش رو درست بر نمیداره

متخصص بیماری های کودکان
یه بار لیز خورد زمین خورد بعدش دیگه درست راه نرفت زانو چپش رو خم نمیکرد و میلنگید

التهاب مفصل ران دارد که البته با توجه به کیفیت مفصل از موارد جدی است و نیاز به بررسی بیشتر دارد گاهی موقتی است به خاطر ضربه با عفونت لوزه و ... و کاهی جدی به خاطر سکته استخوانی یا رومانیسم اطفال بهتر است اسکن استخوان انجام شود

🙏