ک.ی
عنوان :

اریتمی قلب

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
باعرض سلام خدمت اقای دکتر ،مادرم 62سالشع ،8سال پیش انژیو کرد قلبشو تو بیمارستان حشمت رشت ،تا اینکه پارسال احساس کرد قلبش تپش داره به دکتر پوربهادر گفتن وبهشون قرص فلکایند داد هروقت تپش داشت مثلا هفته ای یکی میخورد تا اینکه 1ماه پیش بعد 1سال باز دکتر رفتند وبراشون هولتر نوشت ،جواب هولتر رو دیدن گفتن باید برات باتری بزارم چون کندی قلب وتندی قلب داره چون دکتر کاردیولوژی بودن من پیش دکتر فیزیولوژی بردمشون گفتن باید epsیا ابلیشن کنم ببینم چطور میشه اگه رفع شد مشکلشون که هیچی نشد باید باتری بزارم
1:ایا ابلیشن باید انجام بدن 2:ایا خطر نداره چون تو سایت خوندم که احتمال خطر هم وجود داره یا از اول باتری بزاره بهتر نیست؟3:بعد مگه ابلیشن برای تاکی کاردی قلب انجام نمیدن ؟بعد ضربان کند هم مگه با ابلیشن رفع میشه؟
تسکر
اقای دکتر یه سوال دیگه هم دارم :تعداد اریتمی در هولتر مادرم چند درصد هست؟
میشه یه دکتر خوب فیزیولوژی تو رشت بهم معرفی کنین ب تشکر

سلام دکتر ایوب ارشادی و دکترمحمداسدیان راد دکترهای الکتروفیزیولوژی دررشت هستند

تعداد اریتمی ها درهولتر قابل توجه نیست وبنده بایک پزشک متخصص الکتروفیزیولوژی هم مشورت کردم ابلیشن اصلا نیاز نیست و برای باطری هم فعلا نیازنیست بهتره چندوقت بعد هولتر زیرنظر دودکتر که نام بردم تکرارشود

باعرض سلام خدمت اقای دکتر ،مادرم 62سالشع ،8سال پیش انژیو کرد قلبشو تو بیمارستان حشمت رشت ،تا اینکه پارسال احساس کرد قلبش تپش داره به دکتر پوربهادر گفتن وبهشون قرص فلکایند داد هروقت تپش داشت مثلا هفته ای یکی میخورد تا اینکه 1ماه پیش بعد 1سال باز دکتر رفتند وبراشون هولتر نوشت ،جواب هولتر رو دیدن گفتن باید برات باتری بزارم چون کندی قلب وتندی قلب داره چون دکتر کاردیولوژی بودن من پیش دکتر فیزیولوژی بردمشون گفتن باید epsیا ابلیشن کنم ببینم چطور میشه اگه رفع شد مشکلشون که هیچی نشد باید باتری بزارم
1:ایا ابلیشن باید انجام بدن 2:ایا خطر نداره چون تو سایت خوندم که احتمال خطر هم وجود داره 2:یا از اول باتری بزاره بهتر نیست؟3:بعد مگه ابلیشن برای تاکی کاردی قلب انجام نمیدن ؟بعد ضربان کند هم مگه با ابلیشن رفع میشه؟
🙏