ا.ث
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام و قبولی طاعات
در ماه دوم بارداری هستم اسید فولیک 5 میلی هر روز میخورم احساس سنگینی . نفخ معده . احساس پری معده و ضعف بدن و بی حالی رو دارم در بارداری هست قبلی برای نفخ معده و حضم زودتر غذا بنا به نجویز پزشک قرص پانکراتین مصرف میکردم برای کم خونی و ضعف دست و پا هم آمپول بمون پلس بی 12 تزریق میکردم البته در سن بارداری بالاتر استفاده میکردم نه در دو ماهگی الان هم این کار رو بکنم مشکلی داره یا نه می شود به جای آمپول بکمپلس کپسول اون رو مصرف کنم نحوه مصرف پانکراتین یا بکمپلس رو حتما بهم بگید لطفاً ممنون

سلام،پانکراتین عوارضی درحاملگی ندارد ولی معمولا استفاده نمیشود،برای نفغ شکم قطره دایمتیکن هر8ساعت 15قطره موثره،ولی اگر متخصص گوارش پانکراتین را تجویز کرده مجدد نظر ایشان را بخواهید طرز استفاده از یک تا سه قرص در روزه ولی جزو داروهای گروه Cدر حاملگی هست یعنی فقط زمانی باید در حاملگی مصرف بشه که فوایدش بیشتر از مضرات باشه

در مورد ضعف وبی حالی اکثر خانمها به علت افزایش هورمون پروژسترون در بارداری دچار ضعف وبی حالی میشوند وامپول ی نوروبیون یا ب12یا ب کمپلکس در حد دو سه عدد ماهی یکعدد بعضی اوقات میدهیم ولی اصلا ضروری نیست

درمورد کم خونی اگر ازمایش هموگلوبین اوایل حاملگی کمتر از 11بود این کم خونی محسوب میشه واز 16هفته به جای روزی یکی قرص اهن روزی 2تا بهتره بخوره ولی تا 16هفته خیر

الان شما فقط اسید فولیک وقطره دایمتیکن را مصرف کنید ودوعدد امپول نوروبیون به فاصله یکماه بزنید،واگر ناراحتی گوارشی بهتر نشد به متخصص گوارش مراجعه کنید

کپسول ب کومپلکس مصرف کنم یا خیر اگر بله دستور مصرف هم بگید

به نظر من استفاده نکنید چون ناراحتی معده را تشدید میکند امپول بزنید

🙏