س.ر
عنوان :

احتمال رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسر من 11 ماه و 15 روزش هست و قبلا به مدت 6 ماه آمپرازول مصرف کرده.هیچوقت بالا نمیورد مگر اینکه چیزی در گلوش بپره ولی حالت ترش کردن داشت و بد خوابی.حالا الان در حال دندان در اوردن هست.آمپرازولش قطع شده الان دو ماهه.شب ها کمی نفخ داشت شیر نان آ ال 110 که بدون لاکتوز هست مصرف می کنه که 90 درصد بهتر شده البته میکسچر خارجی 2 سیسی قبل خواب می خوره و یک و نیم سی سی هم کتوتیفن به خاطر خارش بینی و چشم. الان دو هفته هست حالت ترش کردن و مزه مزه کردن برگشته شب ها هم هر یک ساعت بیدار می شه و پستونک یا آب می دم بهش شیرش و کردم دو بار فعلا در شب.خیلی چشم و گوش و بینی می ماله.گاهی دستش و از مچ تو دهنش می کنه و میماله به دهنش یا گاز می گیره.پستونکم با حالت مزه کردن تف می کنه.یعنی رفلاکسش برگشته؟ چه باید بکنم خوابش بهتر شه؟

سلام بله احتمالا ریفلاکسش برگشته فعلا شبها یک عدد پودر. اس امپرازول. 10. میلی بدهید بهتر نشد معاینه لازم دارد