س.ک
عنوان :

تب واستفراغ

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم 1 سالشه 10 کیلوگرمه از پریروز تا الان تب داره 38 درجه و بعد از هر وعده غذایی استفراغ میکنه استفراغش تمام حجم غذاییه ک خورده بعد از 2 تا 3 ساعت استفراغ میکنه سبز رنگ یا خونی نیست اسهال نداره تبش با شیاف استامینوفن کنترل میشه ولی بعد 4تا 6 ساعت مجدد بالا میره بردمش دکتر براش پدی لاکت وشربت دمیترون و شیاف نوشته ولی همچنان تب داره

سلام مادر عزیز، دخترتون واکسن یک سالگیش رو زده؟

وقتی که میفرمایید استفراغ داره با تب بدون اسهال این بسیار مهم هست. مخصوصا اگر واکسن یکسالگیش رو در عرض ده روز قبل زده باشه.

بله 9اردیبهشت زده
باید چکار کنم دکتر؟

مادر عزیز حال عمومی فررندتون چطوره؟ در شرایطی که استفراغ داگم ادامه داره قطعا بدن فرزندتون کم آب میشه و نیاز به دریافت سرم داره, ایا به متخصص اطفال مراجعه کرده بودید یا پزشک عمومی؟

دیروز جمعه بود پزشک عمومی دزمانگاه رقتم
مدام شیرم رو بهش میدم و چای و ماست ادرارش خوبه

من توصیه میکنم به متخصص اطفال مراجعه کنید، ممکنه فرزندتون نیاز به بستری داشته باشه، چون استفراغ مداوم و کم آبی ممکنه به سرعت حال فرزندتون رو بد کنه و بیحال بشه اونوقت وقتی خیلی کم آب بشه سرم زدن هم براش سخت میشه.

تبش ک پایین میاد شروع میکته ب بازی ولی دوباره ک بالا میره خواب الود میشه بهونه میگیره البته اشتهاش هم خوبه خودش اشاره میکنه غذا میخواد ولی بعد استفراغ میکنه
علتش چیه خانم دکتر