و.م
عنوان :

درد قفسه سینه و تنگی نفس

متخصص قلب و عروق
سلام و وقت بخیر
از اواسط بهمن ماه که وارد دوران قرنطینه شدیم من تنگی نفس گرفتم به طوری که احساس می کنم ریه هام به طور کامل پر از اکسیژن نمیشه وقتی عمیق دم و بازدم انجام میدم قفسه سینه م درد می کنه و حتی به دنده هام فشار وارد میشه این درد به کتف و دست چپم کشیده میشه و ادامه داره به دلیل سابقه درد معده و رفلکس اسید معده احتمال این درد و تنگی نفس رو به معده ربط دادن و پنتوپرازول و کیلدینیوم سی مصرف شد به تجویز پزشک اما در حال حاضر این درد و تنگی نفس کمتر نشده و در این مدت هم احساس گرفتی در قسمت انتهایی گلو دارم انگار غذای خورده شده در این قسمت مانده و پایین نرفته و گاها هم احساس حالت تهوع دارم کم اشتها شده و تقریبا از بهمن ماه 10 کیلو وزن کم کرده ام 40 سال سن دارم و متاهل هستم

سلام وقت بخیر.
سابقه بیماری خاص یا مصرف دارویی خاص هم دارید

میگرن و دیسک گردن دارم و معده درد مزمن که در حال حاضر دارویی برای این موارد مصرف نمیکنم جز اسید فولیک و مولتی ویتامین روزانه

ورم دست و پا و تنگی نفس موقع خواب هم دارید؟؟
یعنی تو حالت درازکشیده تنگی نفس بگیرید و نیاز باشد زیر سرتان بلند باشد؟؟

خیر ندارم
سالهاست که به دلیل رفلکس معده زیر سرم بالش بلند استفاده میکنم

ایا علایمتان مواقع خاصی ایجاد میشود..مثلا با فعالیت و راه رفتن یا به دنبال غدا خوردن و یا به مثلا به دنبال استرس

دردم متناوب نیست اما تنگی نفسم متناوبه و در دم و بازدم های عمیق بیشتر خودشو نشون میده بعد از غذا خوردن و راه رفتن هم کم یا زیاد نمیشه فکر میکنم بعد از استرس هم درد قفسه سینم شروع میشه و به دست و کتفم و تو پشتم سرایت میکنه
حتی معده دردمم شروع میشه

شما نیاز به یک بررسی قلبی و ریوی برای توجیه تنگی نفس دارید اگر بررسی ها نرمال بود..شاید بتوان به استرس نسبت داد..اما کاهش وزن و تهوع و بی اشتهایی بیشتر باز هم مسایل گوارشی را مطرح میکند شاید بهتر باشد یک بررسی کاملتر گوارشی مثل اندوسکوپی انجام دهید.

🙏
ممنونم از توجه و پاسخگوییتون