س.ف
عنوان :

کاهش وزن

متخصص بیماری های کودکان
سلام چند روز پیش ازتون مشاوره گرفتم درمورد دهترم که 15 ماهشه و از وقتی شیر تروویتال میخوره دفعش 4 بار شده و شما گفتید چون وزنش خوبه مشکلی نداره ولی دخترم طی این یکماه گذشته 400 گرم کاهش وزن داشته پروبیوتیک فوارور هم مصرف میکنه که کلا دفع بلغمش رفع شده مدفوع شل هست ولی بلغمی یا خونی نیست شیر هم دو وعده 120 تایی میخوره و توی این چند وقت یه مقدار بی اشتها هم شده
وزن یکسال 11500
14 ماهگی 12400
15 ماهگی 12
اقای دکتر سرلاک خیلی دوست داره هیپ بدون شیر میدم ولی نیست یه سرلاک خوب معرفی میکنید
نظرتون درمورد مممل ویتاشور جی هست

سلام وزن مناسب 15 ماهگی 10/600 باید باشد اگر دوست دارید کودک چاقی داشته باشید پدیاشور یا ریسورس جونیور میتوانید بدهید ذوزی بک تا سه بار