ف.م
عنوان :

غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض خسته نباشید.آقای دکتر من حدود یکماه پیش باهاتون تلفنی صحبت کردم ،دوتا دختر دوقلو دارم که رفلاکس دارن و خیلی بالا میارن فرمودید بعد از واکسن چهار ماهگی غذای کمکی رو براشون از پوره و سرلاک بدون شیر شروع کنم.الان دو هفته ای میشه بهشون غذا میدم ،میخواستم بدونم از چه موقع میشه میوه رو براشون شروع کنم ؟؟؟واینکه میشه از ماه پنجم آب میوه طبیعی بهشون بدم ؟؟؟ماه پنجم که تموم بشه چه چیزایی رو میشه به غذاشون اضافه کنم؟؟

سلام پوره ها . سوپ ها . سرلاک و کته و فرنی,با شیر خشک و امام غذاهای توصیه شده در کتاب مادر و کودک زیر یکسال مجاز هستید
آب میوه بعد از ماه 7