ف.ف
عنوان :

آلرژی به شیر

متخصص بیماری های کودکان
سلام و خسته نباشید
آقای دکتر من دیروز تصویری باهاتون صحبت کردم فرمودید کپسول کرون می نویسم تو نسخه اما ننوشتین.
لطفا بفرمایید کرون رو چطور مصرف کنم؟؟وتا چه زمانی؟؟
از کجا بدونم به شیر سویا هم حساسیت داره یا نه؟؟
اینکه می تونم از شیر بز استفاده کنم؟؟یا فرنی با آرد برنج یا انواع حبوبات،،و یا حریره بادام بدون شیر
آیا برای تخم مرغ هم حساسیت داره؟ بی زحمت مارک یه بیسکوییت رو که رژیمی هس و بدون شیر میشه معرفی کنین
مولتی ویتامین چطور؟؟؟؟مصرف کنم؟
آیا قطره های پروبیوتیک هم لازمه،؟؟؟پدی لاکت؟

سلام خیر پروبیوتیک و ... علت لازم نیست
کپسول کروون 10000 واحدی روزی سه بار یک سوم محتویات کپسول همراه غذای کودک تا 2 ماه
مولتی ویتامین و آهن اشکالی ندارد
محصولات بدون شیر هاینز یا هرو یا بلدین یا هر برندی که محصولات بدون شیر داشته باشد مشکلی نیست
تخم مرع .شیر بز و سویا و .. را باید به قدرت آزمون,و خطا امتحان کنید
یا تست اختصاصی,شیر بدهید