و.ا
عنوان :

سلام جناب دکتر وقت شما بخیر

فوق تخصص گوارش کودکان
دختری دارم 10 ماه و 26 روز داره که از دوماهگی از طریق سونوگرافی تشخیص رفلاکس دادن براش.( تحت نظر دکتر شهره ملک نژاد هست دخترم).و ازمایش کالپروتکتین دادن براش که عدد کالپروتکتین500 بود، که با رژیم سختی که گرفتم عددش شد 140 و رفلاکس جوری بود که از دهان و بینی شیر بالا میاورد. تا 5 ماه شیر خودمو بهش دادم با رعایت رژیم که شامل(گوشت و شیرگاو- آجیل- ماهی- مرکبات-گندم و...).به اضافه قرص نکسیوم.که باز هم دخترم خوب نشد.تا اینکه دکترش شیرخشک الکر تجویز کرد و اون هم تاثیری نداشت و همش یبوست میشد و همچنان نه به شدت قبل ولی هر ازگاهی بالا میاورد ار بینی و دهان و بعد از اون شیرخشک نئوکیت داد که با این یه چند روز شکمش خوب کار میکرد و چند روز یبوست میشد. یه پودری برای یبوستش داده به نام پیدرولاکس، که با استفاده ازین پودر یبوستش خوبه.اینبار قرص باکلوفن هم اضافه شد بهش. الان دیگه بالا نمیاره ولی همچنان شبا تا صبح به خودش میپیچه. تست آلرژی دادم چند روز پیش که ضمیمه کردم خدمتتون. و شیر که میخوره(نئوکیت) اگه از 70 سی سی بیشتر شیر بخوره دیگه سیستمش بهم میریزه، در حالی میل به غذا و شیرش عالیه. وزنشم 9500 هست. همون 70 تا شیری هم که میخوره باید حتما اروغشو بگیرم احساس میکنم به راحتی نمیتونه هضم کنه. شبها زود به زود بیدار میشه و شیر که میخوره آروغ نمیزنه یا با کلی پیچ خوردنو اینور اونور آروغ میزنه که کمی اروم میشه و دوباره دلپیچش شروع میشه اصللللللا خواب راحتی نداره به شدت پیچ میخوره. بیشتر شیر که میخوره اینجوریه. من دیگه واقعا درمانده شدم. نظر شما چیه جناب دکتر آیا مشکل روده ای میتونه باشه؟پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم.

جناب دکتر عکس رنگی انجام دادم براش دکترش گفت مشکل ساختاری نداره

یک پنجم
والان دیگه بالا نمیاره 2 و3 ماهی میشه که دیگه بالا نمیاره

بله پیچ خوردن زیادشه
و خوابش
اقای دکتر من هر غذایی بهش میدم همینطوره متوجه نمیشم که حساسیت به چی داره دقیقا
این قرص ملاتونین ضرر نداره؟
آقای دکتر با مشکل یبوستی که داره و این پیچ خوردن هاش به نظرتون روده هاش اذیت نیست؟ به نظرتون نیازه که کولونوسکوپی بشه؟