ن.م
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام،
بنده 19 اسفند به کرونا خفیف مبتلا شدم. در منزل قرنطینه و داروهای اسلتامیویر، هیدروکسی کلروکین، سفیکسیم، ناپروکسن و آزیترومایسین مصرف کردم. از 3 هفته پیش بدنم شروع به خارش کرد که به مدت 10 شب نئوتادین مصرف کردم. البته قبلش هم یه دوره 10 روزه سیتریزین خورده بودم.
طبق آخرین آزمایشاتم آنزیم های کبدی کمی افزایش یافته که دکتر فقط رعایت رژیم درمانی را پیشنهاد داد.
اما آیتم مربوط به تیروئید به نسبت قبل تغییر کرده و لب مرز می باشد.
گاهی اوقات تنگی نفس شبیه آسم و یا تپش قلب دارم. ضربانم افزایش پیدا میکنه و بعد چند ساعتی آروم میشه معمولا بعد غذا اینگونه میگردد و کمی هم کسل میشم.

1-ممکن است مصرف داروها باعث افزایش TSH و کاهش T4 شده باشد؟
2-ممکن است علت خارش تیروئید بوده و با مصرف انتی هیستامین خارش برطرف اما تیروئید کم کار شده باشد؟
بطور کل درمان چیست؟
آیا تیروئید من مشکل دارد؟

با سلام
آزمایش تیرویید شما نرمال تلقی میشه خارش یا تنگی نفس ارتباطی با تیرویید نداره بررسی آنزیم های کبدی و مشاوره با پزشک فوق تخصص گوارش پیشنهاد می شود ( تنگی نفس بعد از غذا هم ممکنه مرتبط با مشکل گوارش باشه) البته همه این موارد نیاز به بررسی و ویزیت حضوری دارد

🙏