ش.ن
عنوان :

التهاب ودرد مچ دست راست

متخصص ارتوپدی
سلام . من 42 ساله هستم . سابقه بیماری ندارم و دست چپ هستم .
حدود سه ماهه که به دلیل بغل کردن زیاد نوزادم درد در حرکات انگشت شست دست راستم شروع شد . و الان چند روزیه که خیلی شدید شده و به مچ کشیده شده و تمام حرکات م و شست دردناکه و به ساعدم تیر میکشه
با توجه به شرایط موجود ممکنه منو راهنمایی کنید چه کارهایی میتونم انجام بدم که حداقل آسیب شدید تر نشه تا بتونم برای فیزیوتراپی اقدام کنم
جسارتا من خودم پزشک عمومی هستم اگر لطف کنید دارویی توصیه کنید میتونم تهیه کنم .

سلام.حالتی که میفرمایید بیانگر تاندونیت هست.لذا برای رفع التهاب نیاز به nsaid دارید.طول درمانی حدودا یکماهه.مثل سلکسیب 200میلی daily.همزمان ثابت سازی انگشت باthumb spica حتما انجام بدید بمدت سه هفته.