م.ح
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید دختری دارم چهار ساله و نیمه با سابقه الرژی در کودکی
از دوسالگی اپتاکید میخورد دو هفته پیش بهش شیر پاستوریزه دادم بعد هشت روز اسهال شد منم قطع کردم دوباره اپتاکید دادم
دخترم چهار روزه اسهاله دوروزه خیلی شدید شده عین اب
روزی هفت هشت بار
مترونیدازول از دیشب دادم
بایوکید پودر سنجد عرق نعنا هیچ کدوم اثر نکرده او ار اس هم دادم
ضمنا مادر شوهرم سه هفته پیش کرونا گرفته تو این مدت هیچ قرنطینه ای رعایت نکرد و دخترم پیشش بود شش روز پیش مادر شوهرم خوب شده
ایا دخترم کرونا گرفته ؟به نظرتون مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنید خیلی نگرانم
4030تماس گرفتم گفت ببرید مفید چیکار کنم؟

سلام
رژیم اسهالی,
مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار تا 7 روز هر بار 4 سی سی
پودر سابولار روزی یک ساشه تا 10 روز
شربت نیوزینک روزی 6 سی سی
درصورت خون در مدفوع . بی حالی . تب یا کن آبی بدن نیاز به ازنایس مدفوع و خون برای کرونا و شیگلا خواهد بود