س.ک
عنوان :

رفلاکس و کولیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من دخترمو دو روز پیش اوردم پیش شما ویزیت فرمودید عدم تحمل لاکتوز داره و رفلاکس و کولیک داره و مجرای اشکیش هم بسته هس. قطره ایزی کول و افشره نعناع نبات و باکلوفن دادیدو شیرخشک ال اف 110.داروهارو شروع کردم ولی باکلوفن رو شروع نکردم شنیدم خیلی عوارض داره و قبل از پنج ماهگی نوزاد نباید بخوره میشه جایگیزین کنید داروی دیگه ای بدید؟نعناع نبات رفلاکسشو تشدیدنمیکنه؟وزن تولدش 2760 الان 55روزشه وزن4700.داروهای مختلف مصرف کرده از 20روزگی نکسیوم خورده الانم پودر اس امپرازول ک گفتید تا ده روز قطع نکنم بعد قطع کنم.مجرای اشکی رو هم فرمودید ماساژ بدم میشه دارو هم بدید ک زودتر خوب شه؟مقدار شیرخشکم فراموش کردید بگید .خیلی نگرانم اقای دکتر لطفا کمکم کنید

سلام درمان بسته بودن مجرای اشکی ماساژ است و قطره انتی,بیوتیک فقط برای درمان عفونت است
بکلوفن بالای 5 کیلو وزن و یا بالای 60 روزگی منعی ندارد