م.گ
عنوان :

مشکل پوستی کف پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید انشالله که سالم باشید.من کف پام حدود یک سال و نیم هست که پوستش خوب نمیشه..پوسته پوسته میشه و خشک میشه ..هرچی هم از زیر پوست بیاره پوست رویی خشک میشه..چندین بار هم دکتر رفتم خوب نشد یکی میگفت مال خشکیه ..یکی میگفت میکروبه..بعضی داروها بهترش میکنن ولی انگار زورش رو ندارن کامل خوبش کنن شاید نیاز باشه دارو های میکروبی و خشکی رو همزمان استفاده کنم..فقط یه داروی دست ساز بود که حدود هفتاد درصد خوبش کرد با سرکه میشستم شب ها و بعد از تمیز کردنش از این داروی دست ساز که دکتر داده بودن میزدم ولی دوباره برگشت و خوب نشد واقعا دیگه کلافه شدم..اینقد کلافه میکنه ادمو مجبور میشم بکنم پوست خشک هارو.اگر مرحمت کنید و یه دارو خوب و روش خوب برای راهایی من ارائه بدید دعاتون میکنم . عکس دارو ها و مشکل پام رو براتون عکس میفرستم

Salicylic acid 6%, clobetasol 60% in eucerin to 50 g
شب به ضایعات کف مالیده شود،
این ضایعات باید کرایو نیتروژن شوند و با دارو به تنهایی برطرف نمی شوند.

بله ممنون انشالله سالم باشید فقط این دارودهای که فرمودید رو روزی یکبار استفاده کنم؟ و این کرایو نیتروژن یه روش درمانی هست که باید حضورا انجام بشه ؟ فعلا همینا رو استفاده کنم یا حضورا برم؟
و اگه امکان داره میشه بفرمایید اسم این بیماری کف پای من چیه کچلی کف پا هست یا زگیل پلانتاژ ..البته من تخصصی ندارم

ضایعات کف پای شما پینه است که بخاطر فشار ایجاد شده است. دارو را شب روی ضایعات برجسته مالیده شود و با پلاستیک روی آن پوشانده شود ، صبح شسته شود.