ز.ا
عنوان :

پا درد

متخصص ارتوپدی
سلام مدتیه قسمت انتهایی خط باسنم موقع نشستن یا وقتی بهش فشاری میاد درد میگیره با دکتر زنان ک صحبت کردم گفتن احتمالا مربوط به استخوانه و با دکتر ارتوپدی مشاوره بگیرم

شغل ؟ نشستن زیاد دارید طی روز ؟

23سالمه
نه بیماری ندارم
فقط قرص ویتامین دی میخورم
چندروزم feroglobin خوردم ولی قطعش کردم
وزنم 60 قدم فک کنم 168
فعلا شغلی ندارم
بله از بعداز کرونا که قرنطینه ایم تحرکم خیلی کم شده

الان بر روی استخوان دنبالچه درد دارین ؟

بله مخصوصا موقع نشستن درد میگیره

شروع با زمین خوردن و یا ضربه خوردن نبوده ؟

خوب درمانی براش انجام دادین؟

نه اصلا فقط این مدت تحرکم خیییلی کمتراز قبل بوده
نه هیچ درمانی انجام ندادم نمیدونم باید چیکارکنم
دراثر چی اینجوری شده؟؟

کلا باید تا اونجایی که میشه ، برای مدتی، زیاد وطولانی نشینید

درد خیلی شدیدی نیست ولی راحت نمیتونم صاف بشینم یا اینکه باید کج بشینم

و هنگام نشستن از بالشتک مخصوص به اسم air ring دوناتی استفاده کنید

خودش خود به خود رفع میشه؟
دراثر نشستن زیاد اینجوری شده یا علته دیگه ای داره؟؟

و یه کرم به اسم دمولافارر تهیه کنید و روزی 3 4 مرتبه بمالید و کیسه گرم بزارید و یا اینکه اگه طبع بدنتون به گرما جواب نمیده ، کیسه یخ بزارید

قرص آلفن ایکس 100 میلی هم روزی یکی مصرف کنید

که یه قرص مسکن ضد التهابی هستش و برای سر طرف کردن التهاب اون ناحیه مهم هستش

قرص کلسیم دی هم روزی یکی مصرف کنید

خیلی خیلی ممنونم  این قرص عوارضی نداره؟
حتما با انجام این کارا این درد رفع میشه؟

اگه با انجام این کار ها بعد از گذشت یک ماه بهبودی ایجاد نشد ، تشریف بیارید مطب ببینمتون ، ممکنه لازم باشه تزریق براتون انجام بشه

علتش نشستن زیاد بوده؟

یکی از علت هاش نشستن های طولانی هستش، بله

ولی به احتمال زیاد خوب میشن

اگه با این روش های درمانی خوب نشد ، دیگه لازمه تزریق براتون در اون ناحیه انجام بشه

من اهواز هستم
یعنی اگه رفع نشد مشکل پیش میادو حتما باید تزریق انجام بشه؟؟
میشه علتای دیگشو بگید؟؟
ببخشید گفته بودید برای برطرف کردن التهاب قرص مصرف کنم ولی اصلا ملتهب نشده

در حقیقت دنبالچه تون بدنبال التهابی که درونش ایجاد شده ، الان دردناک شده

شایعترین هاش افتادن رو باسن و یا ضربه مستقیم هست

یا اینکه بدنبال نشستن های مکرر روی زمین سفت

اگه دنبالچه ساختار غیر طبیعی داشته باشه ، اونم می تونه از علل درد باشه

اگه درد تون رفع نشد ، قرار نیست مشکل خاصی پیش بیاد

ورزش خاصیم داره برای ازبین رفتنش ؟؟که نخوام دارو استفاده کنم؟

فقط خودتون درد دارین که برای بهبود این درد لازمه تزریق براتون انجام بشه

توی اینترنت سرچ کنید براتون میاره

قرص الفن ایکس و کلسیم دی تا چه مدت باید استفاده بشه؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم من که ماهی یبار وینامین دی مصرف میکنم مشکلی مداره این قرصا هم استفاده کنم؟؟عوارضی ندارن؟

اتفاقا خوبه مصرف همزمانشون

🙏
ببخشید قرص کلسیم دی که گفتید برای التهابه؟؟

نه، قرص کلسیم دی برای درد های عضلانی ,استخوانی خوبه

🙏