ن.م
عنوان :

زانو درد

متخصص ارتوپدی
سلام آقای دکتر ، چند روزه به صورت ناگهانی پشت زانوی من یه حالتی مثل کشیده گی عجیبی پیدا کرده انقد که حتی نمیتونم پامو صاف کنم درست ونمیتونم بشینم و پاشم و تا بالای پام تقریبا این حس رو دارم همراه با یه درد خیلی خفیف زانوم هم باد کرده نمیدونم چرا اینجوری شده خیلی نگرانم مامانم میگه انگار آب آورده زانوت

سلام.چه اتفاقی شداینجورشد؟راه میریدروش؟

اصلا هیچی نه ضرب دیده گی نه پیاده روی و نه حتی کار سنگین ، باشگاهم که تعطیله چهارماهه نمیرم که بگم فشار اومده ، اصلا ناگهانی سده یک هفته ست تقریبا
دقیقا روی زانو و بالاش هم همین کشیده گی شدید رو داره
آقای دکتر ممنون میشم اگر لطفا جوابمو بدید چون خیلی نگرانم

صداهم میکنه زانو؟راه میریدباهاش؟

صدا رو که همیشه داره هم مچ دستم هم زانوم و هم مچ پام کلا سالهاست صدا میده ، تعجب میکنم که دردی نداره فقط همین حالت کشیده گی عجیبه انگار یه وزنه ی بیست کیلویی بهش آویزونه

داخل اینستاگرام اسم منوفارسی جستجوکنیدواردپیج من بشیدوورزش های مناسب دردجلوزانوانجام بدید.دسشویی فرنگی استفاده.نمازوناهارپشت صندلی.پرهیزازپله ویه مسکن مرتب هر8ساعت استفاده کنید

دیکلوفناک بخورم یا استامینوفن ؟ دکتر ببخشید نگران نباشم ؟ پام آب نیاورده ؟
فالو کردم تشکر میکنم حتما استفاده میکنم از پیج خوبتون

اگه مشکل معده نداریددیکلوفناک مشکلی نداره.نه نگران نباشید