م.د
عنوان :

امپول کزاز

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
باسلام.خانم دکتر میبخشین کزاز تو هفته ی چند باید بزنم؟ممنونم

سوالات مشابه

خارشه مقعدبعدازرابطه

سلام خسته نباشیدببخشیدمن 2ماهه عقدکردم چندشب پیش باهمسرم ازمقعدرابطه داشتم بعداین سه روزه پشتم شدیدامیخاره دیگه دارم میترسم توروقران کمکم کنید

خونریری شدید

سلام من47سالمه و مجرد پربودم این دفعه طولانی و روز دهم خیلی شدید و لخته های بزرگ ک بیحال و اورژانس رفتم دکتر ماما کشیک برام مفنامیک اسید ترنسید250 نوشت همراه با قرص برندوکر40 روزی یکی تو اینترنت خوندم این قرص واسه سرطان رحم و سینه البته من فیبروم دارم ک پارسال شهریور سونو کردم بزرگترین 50 mmبود با خوردن این قرصها در همون ابتدا خونریزی قطع شد میخواستم بدون برندوکر چه کاربردی تو بیماری من داره ایا معادل ال دی عمل میکنه 20 روز تموم بشه پریود شروع میشه.ممنون

عقب انداختن پریود

باسلام .دختر من 18 ساله است .برای کنکور زمان پریود را میخواهد عقب بندازد .الان روز هفتم پریودی است .چگونه و چه مقدار باید قرص ال دی مصرف کند .؟ ممنونم

مصرف لتروزول

سه ماه ازدواج کردم 31سلامه پریودم شده دوباردرماه رفتم دکترلتروزول تجویز کردن برام که روزسوم سیکلم بخورم نیازی هست به خوردنش .باتوجه به این که سه ماه ازازدواجم گذشته.درموردمصرف hdهم چه کارکنم.ممنونم

ای یو ای

من سه شنبه آی یو ای کردم واز شبش دکترم شیاف داده بهم واژینال..وقتی شیاف و گذاشتم حس کردم یه گوشت داخل رحم من هست دقیقا اول رحمم موقع ورود شیاف دست زدم متوجه شدم.حسم اشتباهه یا منقبض شده یا......