س.ر
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
با سلام ، دکتر عزیز، دختر من شش ماه و یک هفته سن دارد و از سه ماهگی زیر نظر شما بوده، شیرنئوکیت مصرف میکند ، ازچهارماهگی غذا میخورد ، تا چهار روز پیش بایوگایا استفاده میکرد (پنجمین دوره ای بود که استفاده میکردو هر روز پنج قطره)، حدود یک هفته پیش خدمت شما بودیم ،فرمودید این دوره که تمام شد میتوانیم روتفلور رو جایگزین کنیم ، هفته ای دو بار ، پنج قطره
قبلا هر روز به راحتی دفع مدفوع داشت ، الان سه روزه ، معذرت میخام زور میزنه و به صورت پشکلی دفع میکنه ، مقدار روتفلور و تعداد روزها رو تغییر بدم ؟یا داروی دیگه ای جایگزین کنم ؟ضمن اینکه داروخانه گفت دیگه بایوگایا نمیاره ، ممنون از وقتتون(دارواهید مصرفی : چامپرازول یک وعده ، اینفاگارد دوبار در هفته ، آهن دو برابر وزنش ، وhda , دو بار در هفته پنج قطره در هفته )

سلام احتمال دارد به خاطر قطع بابوگایا باشد
آب کافی بدهید
اگر با روتفلور مشکل دارد قطع کنید و دادن پروبیوتیک الزامی نیست
اگر نربوط به قطع بابوگایا باشد بعد از دو هفته برطرف میشود