ل.ز
عنوان :

بالا اوردن مداوم شیر نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید
من دختردوماه دارم که از ابتدای تولد بعد از هر نوبت شیر خوردن شیر را بالا می اورد و انگار شیر هنوز به معده نرسیده شیر بالا می اید و به علت کرونا نتوانسته ام او را پیش متخصص ببرم حالا نظر شما در مورد دخترم چیست

سلام.متشکرم
بعد از هر بار شیر خوردن شیر بصورت پنیری بالا میاره؟
جهشی شیر از بینی و دهان میاد بیرون؟ یا آرام از گوشه لب میاره بیرون ؟

نه عزیزم پنیری نیس خود شیره فقط از دهنش بیرون میاد بعضی وقتا هم جهشی اونم از دهنش بیرون میاد البته خیلی کم جهشی هست بیشتر اروم از گوشه لبش بیرون میاد

شیر مادری یا شیر خشک ؟
وزن گیری شون خوب بوده؟
تا حالا دارویی بابت ریفلاکس بهشون دادین؟
وزن تولد؟ وزن الان ؟
پرخوری داره ؟تا حالا با جیغ از خواب بیدار شده ؟
بی قراری و گریه در طول روز و شب داره ؟

شیر مادر میخوره موقع تولد 2.5 کیلو بود الان 4 کیلو هست دارویی بهش ندادم بچه ارومی هست پرخوری نداره معمولیه گاهی وقتا که خواب از خواب میپره و گریه میکنه

اگر بی قراری خاصی نداره
و هر بار مقدار کمی شیر از گوشه لبش میاد
با توجه به اینکه وزن گیری مناسبی داشته
داروی خاصی لازم نداره
اگر بالا آوردنش نگران تون میکنه کپسول ازونیوم 20 میلی
هر 12 ساعت نصفی بدین بخوره و بعدش شیر بخوره

این قرص عوارضی نداره ؟
🙏