ا.آ
عنوان :

آلرژی و واکسن

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر وقت بخیر
پسر من 13 ماهشه از بیست روزگی رفلاکس داشت ، که تو سه ماهگی با مشاهده خون در مدفوع تشخیص آلرژی به پروتئین گاوی داده شد ، بعد اینکه غذا خور شد رفلاکسش بیشتر شد و مدفوعش خیلی شل و ابکی شد ، که تو هشت ماهگی با تست پوستی مشخص شد که آلرژی به پروتئین گاوی ، تخم مرغ، موز ، مغزیجات ، مرکبات ، انگور ، گوجه فرنگی، گلوتن ، کاکایو، گرد و غبار، پر و پشم ، گرد گل داره من این مواد رو تا حالا سعی کردم بهش ندم ولی یسری مواد ام که تو تست پوستی نشون نداد که آلرژی داره مثل عدس باهاش بلغم دفع میکنه و یا اب قلم گوسفندی که باعث میشه دفعش زیاد و ابکی بشه آقای دکتر من واقع موندم بهش غذا چی بدم تو این سن فقط مرغ و برنج و سیب زمینی هویج لوبیا سبز کدو میتونه بخور و شیر خشک پپتی جونیور ، تا ماده غذایی جدیدی بهش میدم دفعش زیاد و شل و ابکی میشه و دور معقدش قرمز میشه و می سوزه چیکار کنم واقعا گیج موندم تو شهر مون متخصص آلرژی که وارد باشه نیست ؟ در ضمن آقای دکتر کم خون ام هست فقط میتونه قطره لیپوزفر بخور ،
آقای دکتر واکسن یکسالگیش رو با توجه به آلرژی به تخم مرغ و پروتئین گاوی که تست پوستی نشون داده ترسیدم بزنم آیا تزریق کنم یا صبر کنم بزرگتر بشه ؟

سلام آلرژی,به بیش,از دو ماده غذایی غیر معمول و غیر منطقی است
احتمال زیاد کودک سو جذب یا عدم تحمل غذا دارد که در اکثر موارد در کودکانی دیده میشود که به شیر مادر حساسیت دارند یا اختلال متابولیک دارند
آزمایشات کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده و غذای هضم نشده و چربی مدفوع را انجام دهید و درصورت تایید سو جذب یا حساسیت به شیر مادر . درمان لازم برای حساسیت زدایی و یا قطع شیردهی از سینه را مد نظر داشته باشید
اگر با خوردن زرده تخم مرغ کهیر نزند میتوانید واکسن را بزنید