ر.ج
عنوان :

فشار خون بالا

فوق تخصص نفرولوژی
سلام اقای دکتر من حدودا 5 6 سال قرص لوزارتان 25 میخوردم نصف صبح نصف شب تا اینکه پارسال فشارم خیلی رفت بالا 19 رو12
رفتم بیمارستان قرص دادن بهم و بعدش رفتم دکتر خودم قرصم رو عوض کردن لوزامیکس50 دادن یکی صبح یکی شب
دکترم بخاطر کرونا نبودن ماه رمضون روزه بودم و فشارمو چک میکردم با فشارسنج
2هفته پیش فشارم رفته بود14 روی 10 چند روز روزه نگرفتم بهتر شدم و دوباره شروع کردم گرفتم تا اینکه دوباره بعد از10 روز دیشب فشارم رفت16روی11 و قرص کاپتوپریل25 که بیمارستان بهم داده بودن رو خوردم و فشارم برگشت روی 13 /8

سلام
سابقه چه بیماری هایی دارید
و آیا علامت های دیگر مثل ورم و ... ندارید ؟

قرص کاپتوپریل را به همراه لوزامیکس مصرف کردید یا لوزامیکس را قطع کردید؟

اقای دکتر نیم ساعتی بود لوزامیکس. ا چ 50 رو مصرف کرده بودم
اقای دکتر من مادر زادی قلبم خیلی کم به اندازه سر سوزن خون پس میده و دکتر قلبم گفت که تا حالا مشکلی پیش نیاورده دکترمم تو همدان دکتر فغفوریان هستش و هر سه ماه یکبار که میرم پیششون اکو. انجام میدم و دیگه اینکه قبلا کبدم خیلی چرب بود و ورم داشت با ورزش و طب سنتی طب دکتر تبریزیان اوردم گرید یک

در مرحله اول رژیم غذایی و ورزش و خواب به موقع و کم کردن استرس خیلی مهمتر هست
اگر با مصرف لوزامیکس 50 روزی دوبار باز هم فشار خون بالا بود یک قرص املودیپین 5 میلی ظهر ساعت 14 مصرف کنید
و فشار خون را چک کنید
اگر آزمایشات معمول را در 6 ماه اخیر چک نکرده اید بهتر است چک بشود.

اقای دکتر در اصل سوال اصلی من اینه که ایا باید با این شرایط من روزه میگرفتم یا نه و الان ایا روزه به من واجب هستش یا نه چون تپش قلب زیادی هم دارم طدری که میزنه پشتم و کتف چپم به حالت کمی درد
ورزش میکنم البته تو ماه رمصان قطع کرده بودم

اگر روزه گرفتن باعث بر هم خوردن تعادل فشار خون شده باشد روزه گرفتن واجب نیست
و چون با روزه گرفتن طپش قلب دارید روزه واجب نیست

🙏