ف.ف
عنوان :

آلرژی به شیر

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام و عرض خسته نباشید
آقای دکتر من چهار ونیم ماهه ای دارم که از 18روزگی متوجه رفلاکسش شدم وزن گیریش کم بود داروهای رانیتیدین آدی ژل متوکلو پرامید و.....رو امتحان کردم ولی نتیجه نداد آزمایش مدفوع براش دادم که دفع چربی داشت و نهایتا آزمایش کالپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیاکننده رو انجام دادم که ضمیمه می کنم تشخیص دکتر این بود که شیرمادر باید قطع بشه و شیر ایزومیل بدم .شیرمو قط کردم و الان ایزومیل میدم با نکسیوم اسیدفولیک و کرون
اما از وقتی این شیر رو شروع کردم همش استفراغ میکنه و وزنش هم کم شده غذای کمکی رو شروع کردم حریره بادام بدون شیر دادم سوختگی پای شدید داشت حالا نمیدونم از حریره بود یا از شیر سویا. از وقتی شیر سویا هم میدم سرش خیلی گرم شده
حالا سوال من اینه که چیکار باید بکنم آیا می تونم شیرش رو عوض کنم بیومیل ال اف بدم
قبلا که نمی دونستم آلرژی داره ببلاک ای آر میدادم چون نمی زاشت استفراغ کنه رشدش خیلی بهتر از الان بود
آزمایش قندهای احیا کننده که خیلی مثبت شده با شیرمادر تغذیه شده بود واینکه من اونروز خیلی خرما و شیرینی خورده بودم میتونه رو آزمایش تاثیر داشته باشه
در ضمن یادم رفت بگم توی خواب شیر رو راحت می خوره اما وقتی بیداره کم میخوره و مقاومت میکنه
پوره سیب زمینی و یکبار هم پوره هویج بهش دادم شبش خیلی گریه کرد احساس کردم شاید پوره باعث شده
سوال بعدی اینکه من اصلا نمی دونم بچه من آلرژی به پروتئین گاوی داشته یا لاکتوز؟؟؟؟
میگن شیر بز برای این بچه ها خوبه می تونم شیربز رو با آب قاطی کنم بدم به بچه
آیا می تونم بپرسم قطره روتفلور برای چی هست؟؟؟

🙏
آقای دکتر برای استفراغش چیکار کنم چون خیلی استفراغ میکنه
یه دوره هم قبلا پپتی داده بودم که کلا اسهال شد قطع کردم
🙏

وزنش و عکس کارت رشدش لطفا بفرمایید

وزن تولدش 3500 بود الان پنج ماهه هس 6500
تقریبا 15روزه وزنش بالا نرفته

من نظرم شروع همون شیر ای آر هست که قبلا خوب میخورده و وزن هم میگرفته اگر با اون علائم شدید الرژی داشت ببلاک کامفورت امتحان کنید .

کپسول اس امپرازول هم روزی دو بار بهش بدید

شیر ای آر بر پایه گاوی هس آیا مشکلی برای کالپروتکتین ایجاد نمیشه؟؟؟؟
چیکار کنم که کالپروتکتین بیاد پایین ببخشید خیلی معطل می کنم شما رو
با ای آر کالپروتکتین بالا نمیره؟؟؟چیکار کنم که کالپروتکتین پایین بیاد
اگه ببلاک کامفورت رو بدم همراهش ایزی کول بدم؟؟؟
می بخشید معطلتون میکنم اما بچم خیلی بیقراره

🙏
ممنون از لطفتون