ز.ب
عنوان :

عوارض قرص اعصاب

متخصص روانپزشکی
سلام دکتر خسته نباشید دکتر من حدود یک ماه کوئیتیاپین 25 مصرف کردم که احساس لرزش خفیفی در بدنم حس میکردم.یه شب نصب قرص کوئیتیاپین 25،نصف قرص سیتالوپرام 10،تری فلؤپرازین رو باهم مصرف کردم که احساس سرمای شدیدی کردم بعد از مصرف.شب بعدش هم یدونه قرص ایمی پرامین و تری فلؤپرازین خوردم.کلا نامنظم همشو اینجوری خوردم. شدیدا ضربان قلب گرفتم .بی قراری شدید .دستام شدیدا میلرزید تهوع،سر درد سرگیجه این حالتام اونقدر شدید بود که نمیذاشت بخوابم. تو بدنم احساس لرزش میکنم. الان دو هفتس که هیچ قرصی نمخورم اما هنوز بی قرارم. یهوبدنم داغ میشه نفسم میگیره. فشارم میفته.سرم درد میگیره .سرگیجه شدید دارم. شبا نمتونم عمیق بخوابم.فکم یه جوری بد حرکت میکنه. تو بلع مشکل دارم کلا آرامش ندارم.دیگه خسته شدم هر چی میگذره این حالتام تموم نمیشه چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه این دارو ها رو دکتر گوارش برام نوشته بود و هیچ دستور دقیقی هم تو نحوه مصرف کردنش بهم نگفته بود
دکتر دارم عذاب میکشم شبا از شدت بی قراری دائم پامو تکون میدم
نمیتونم بخوابم
قبلا از اینکه این دارو ها رو بخورم به این شدت بی قرار نبودم
تاری دید هم دارم و چشمام هم شدید درد میگیره

دکتر ویستون برام باز نمیکنه
دکتر خواهش میکنم تایپ کنید
دکتر ویستون مشکل داره باز نمیکنه

دکتر رفلاکس شدید معده میگرفتم
جوری که روی تنفسم تاثیر میذاشت
گفت معدت بخاطر اعصابته که رفلاکس اسید داره
دکتر الان امکان زیادی سرتونین هست ؟؟
اصلا حالم خوب نیست
تنفسم مشکل پیدا کرده

قبل از شروع داروها این مشکلات را نداشتید؟

سردردتون کجای سر هست؟ آیا شده سردرد نصف شب شما را از خواب بیدار کنه؟
و یا شده صبح به محض باز کردن چشم ها و بیدار شدن سردرد داشته باشید؟

نه قبل از شزوع این دارو ها این مشکلات نداشتم
دقیقا وسط سرم و پشت چشم هام
نه بخاطر سر درد بیدار نمیشم بخاطر بی قراری نمیتونم بخوابم
سر درد و سرگیجم همراهه
وسط سرم و دقیقا وسط پیشونیم

نه اصلا این شکلی نشده
من از وقتی قرص اعصاب و روان خوردم سرگیجه لرزش گرفتم
قبل از اینکه این دارو ها رو شروع کنم فقط تنگی نفس همراه با سوزش قفسه سینه داشتم که دکتر گفت بخاطر معدته
سرگیجه بی قراری
درد پشت چشم اینا نداشتم

زیاد تار نمیبینم دکتر چشمام یکم ضعیفه اما چشم خشک حرکت میکنه
دائمی هم نیست یهو اینجوری میشم
اصلا عمیق نمیتونم بخوابم
همش غمگین بودم احساس میکردم یه مشکلی دارم که میخوام بمیرم
تو حالتی که حالم خوبه نمیگم کاش بمیرم وقتی یه دفعه بیحال میشم ضعف عضلات میگیرم انگار تنگی نفس میگیرم میگم کاش بمیرم راحت بشم از مشکلاتم که خوب نمیشم اخه من سه ماهه اینجوریم بخاطر معدم
از کرونا اومده وسواس خیلی دارم حتی برای اطرافیانم هم وسواس دارم بهشون میگم دستاتون بشورین به چیزی دست نزنین ماسک بزنین.
فکرای مزاحم زیاد دارم جوری که جلو درس خوندنم میگیره
بعضی وقتا یه حرفایی میزنم که اصلا بهش فکر نمیکنم بعدش که فکر میکنم میگم چرا من اون حرفه زدم
حرفای تو ذهنم رو تکرار میکنم برا خودم بلند میگم
شادی بیش از اندازه نه ولی بعضی وقتا فکرای تو سرم بهم اجازه نمیداد بخوابم
دوست دارم مثلا با همه خوب باشم و اونام باهام خوب رفتار کنن مثلا اگه مامانم بهم یه حرفی بزنه خیلی ناراحت میشم میدونی انگار نظر بقیه خیلی برام مهمه دوس دارم همه از من خششون بیاد کلا انگار اعتماد به نفسم میاد پایین
امروز بی قراری شدید داشتم
جوری بی قرار میشم که خودمو تکون میدادم
اکسیژن خون و فشارم اینا نرمال بود اما
دکتر این قرصا که میخوردم پرخاشگر شده بودم و بدنم میلرزید
جعبه عینکم رو زدم خرد کردم
تحریک پذیز شده بودم
دکتر این مشکلاتی که من دارم بنظرتون عوارض قرصه ؟؟؟؟
گیجم انگار هوشیاریم کم شده
دائم به مرگ فکر میکنم
ترس از مرگ دارم انگار

همه را یک روز میخوردی یا کلا همش نامنظم؟

حدود یک ماه کوئیتیاپین نامنظم میخوردم دکتر یه قرص دیگه بهم داد نصف کوئیتیاپین با نصف قرص سیتالوپرام با قرص تری فلؤپرازین باهم همه رو خوردم
یه شب بعدش هم ایمی پرامین و تری فلؤپرازین خوردم و خیلی حالم بد شد ضربان قلبم میرفت بالا
اگه عوارضه چه مدت طول میکشه تا عوارضه از بین بره؟؟؟

سیتالوپرام و ایمی پرامین فقط دو شب خوردم
نه پرخاشگری من همراه با لرزیدن بود نه پر حرف نبودم
بعد از کوئیتیاپینه احساس لرز تو بدنم میکردم
و از وقتی که این قرصا خوردم چرخش چشم هام یه مدلی شده پشت چشمم احساس سنگینی و درد میکنم
وزنم کمه داروها انگار دوزش برام زیاد بود
دکتر یه داروی کم عوارض برای اختلال پانیک بگین

قرص آسنترا 50 میلی 5 روز اول یک چهارم قرص
5روز دوم نصف قرص
سپس روزی یکی
می تونید این قرص را ظهرها استفاده کنید و اگر روزه می گیرید شب ها

قرص پرفنازین 2 میلی صبح و شب نصف قرص

قرص الپرازلام نیم میلی موقع حملات اضطرابی و بی قراری زیاد یک چهارم تا نصف قرص جویده شود

الپرازلام را تا یک عدد در روز هم می تونید استفاده کنید

از مصرف لازم هست برای ادامه درمان ویزیت بشید

دکتر ممکنه این علائمی که من دارم بخاطر استفاده نادرست از این دارویی ها که گفتم و تداخل دارویی باشه که باعث سندرم سرتونین شده ؟؟؟

به نظر نمیرسه. چون فقط دو شب خوردید اون دوتا داروی اصلی رو
با قطع دو هفته ای هنوز علائم باقی مانده.

علائمم روز به روز داره کمتر میشه مثلا تو یه هفته اول شدید ضربان قلب میگرفتم اما الان ضربان قلب نمیگیرم

مسائل شما اضطراب هست. داروها رو شروع کنید و یکماه بعد پیگیر درمان باشید.

🙏