ج.ص
عنوان :

استرس و اضطراب

متخصص روانپزشکی
با سلام در یک ماه گذشته به دلیل شرایط موجود به شدت مضطرب شدم استرس زیادی داشتم که این موضوع باعث شد که مشکل رفلاکس اسید معده ام دوباره عود کنه پزشک متخصص گوارش بعد از اندسکوپی کفته بود چیزی نیست و فقط نباید استرس داشته باشی الان داروی پناپرازول و کلیدنیوم سی و دومپریدون مصرف میکنم و یک سالی هم هست که روزی یک قرص پرپرانول 10 استفاده میکنم پنج روزی هم هست که وقتی فکر و خیال میکنم دچار تنگی نفس میشم که با متخصص ریه تماس گرفتم و گفت که عصبیه و رفلاکس هم تشدیدش میکنه غروب که میشه به شدت احساس ترس میکنم با خواب هم مشکل پیدا کردم پزشک گوارش داروی دوکسی پن برای قبل از خواب تجویز کرد که نخوردم ایا دوز پرپرانول بیشتر کنم یا ارامبخش دیگه ای تجویز میکنید برای کنترل اضطراب و خواب راحت چه کار کنم

با سلام ؛
در شرایط فعلی سطح اضطراب عموم جامعه بالاست و احتمالا سطح اضطراب شما خیلی بیشتر است ! بنابراین لازم است تا عادی شدن شرایط و تا اتمام این دوران پراسترس حتما از یک داروی ضد اضطراب مناسب که تا حدودی خواب آوری هم داشته باشد استفاده فرمایید .
پیشنهاد می کنم شبها یکی دو ساعت پیش از خوابیدن یکعدد قرص آلپرازولام نیم میلی گرم را استفاده فرمایید . هم ضد اضطراب است و هم خواب آور .
تا پایان این دوره از این دارو استفاده و سپس بتدریج شروع به قطع نمایید نه به یکباره قطع کنید .