د.د
عنوان :

عفونت شدید

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. چیزهایی کخ توضیح میدم در مورد خواهر زاده ام است که شمال زندگی می کنه و متاسفانه امکان حضوری و نداره. دختر یک سال و نیمه ش با تب شدید آزمایش میده و عفونت شدید تشخیص میدن و بیمارستان بستری میشه. علت عفونت و متوجه نشدن. یک بار گفتن کاوازاکی یک بار هم گفتن مننژیت ولی مطمئن به هیچکدوم نبودن. فقط 10 روز به بچه آنتی بیوتیک تزریق کردن و تبش که پایین اومد و کنترل شد مرخص شد.مایع نخاعی هم از بچه گرفتن که دلیلش و نمیدونیم. آزمایش کرونا هم منفی بوده. آزمایش ها و اکوی قلب و ضمیمه کردم. به نظرتون مننژیت بوده یا مشخص نیست؟ الان دکتر گفته دوباره بیاد برای اکو؟ لازمه به نظرتون؟ یا مشکلی نیست انجام نده؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

لطفاً اما آزمایشات و کشت ها و سونوگرافی و عکس قفسه سینه را برام بفرستید

این تمام چیزیه که در بیمارستان انجام شده
کشت انجام ندادند
دکتر قلب اصرار داره که باز هم اکو انجام بده

اگر نتیجه LP منفی باشد این روند به نفع باکتریمی مخفی است اما باید جواب کشت های خون ،ادرار و مایع نخاع منفی باشد

و بیشتر در شیرخواران بین سه ماه تا سه سال شایع است

نه سونو نداره
یعنی دوباره مایع نخاعی بگیرند و برای کشت بفرستند؟
الان که 10 روز آنتی بیوتیک مصرف کرده و یک هفته اس مشکلی نداره، امکانش هست مجددا عود کنه؟
فرق اکوی اول و دوم چیه؟ و اینکه چه مشکلی توی اکوی دوم هست که باید تکرار بشه؟

بعد از ترخیص نیازی به مایع نخاعی نیست و معمولاً بعد از این مدت عود نمیکند