ا.ی
عنوان :

ترش کردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام. نوزادمون مریض شماست. خیلی بهتر شده رفلاکسش. استفراغ نمیکنه ولی حالتی شبیه ترش کردن داره، مواد میاد تو حلق و دهانش که مزه مزه میکنه دایماً و ناگهان فریادمیزنه و حسابی ناآروم شده.این حالت تو شب تشدید میشه و شبها اصلاً بهمین دلیل نمیخوابه. نگزیوم (یک چهارم قرص )دادید، باکلوفن(یک هشتم) و البته شربت میتیلیوم که بهش نساخت(همش استفراغ کرد).
قطره های دل درد ایزی کول، کولیک اید و.. طاهراً اثری نداره. گریپ میکسچو وسگاگریپ هم باعث استفراغش میشه. مشکل اصلی ترش کردن و دل پیچه هست فکر کنم، نوزاد شصت روزه هست.
منتظر دیتورتون هستیم. تشکر
در ضمن اخر لازمه فردا بیارم مطب

سلام بکلوفن شب را زیادتر کنید 1/6 قرص برای نفخ قطرهدایمتیکون یا شربت نرس هاروی یا اهورا نی نی همه ضد نفخ هستند هر کدام بهتر جواب داد را میتوانید بدهید