م.ب
عنوان :

آلرژی و حساسیت به لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر، پسرم 6 ماه و نیمشه، حساسیت به لاکتوز داره شیر خشک پپتی جونیور مصرف میکرد به خاطر حساسیت به پروتئین گاوی، ولی اوردیم خدمت شما با توجه به ازمایشش و اگزما و التهاب اطراف مقعدش فرمودین بیشتر حساسیت به لاکتوز داره تا پروتئین گاوی
شیرخشک ایزومیل گرفتیم و فرمودین ایزیکول روزی 2 مرتبه
کمی هم نرمی حنجره داره
مکمل هایی که مصرف میکنه قطره d3میول بامولتی ویتامین ویواکیدز به صورت یه روز درمیون، قطره اهن کاپتوسیدر،

و مشکلی که عنوان کردیم این بود که با شروع غذای کمکی واکنش نشان داده بود حتی با غذاهای ساده که فرمودین موردی نداره غذارو بهش بدیم در ماه هفت تست حساسیت بدیم

سوالاتی که داریم
1_ سینگولار بهش دادید هرشب یک سوم ساشه، راستش نفهمیدیم این واسه چه منظور بود
وبرای مصرف اخر شب در شیرش بریزیم مشکلی نداره؟
و با مصرف یک سوم ساشه با توجه به اینکه باز میشه بقیه اش قابل مصرف هست یانه؟

2_قطره میول و کاپتوسیدر داروخانه ها ندارن حتی اینترنتی هم کمیابه اگر جایگزین براشون بدید ممنون میشم اقای دکتر

3_و تهیه سرلاک و پرارین اماده برای کودک ضرری نداره؟؟
با توجه به اینکه گفته میشه تراریخته هستن و نگهدارنده دارن

عکس های مورد نیاز هم ضمیمه شده

سلام از قطره ایروفیکس . سان اکتین و سیدرال بحای,آهن و اولترا دی 3 بجای مایول میتوانید استفاده کنید
سینگولر برای آلرژی,به الکتاب و جلوگیری از حساسیت های تنفسی است و مابقی را شب های بعد استفاده کتید با آب یا شیر مخلوط شود

پرارین یا سرلاک به عنوان میان وعده اشکالی ندارد

🙏