ا.ب
عنوان :

کولیک و رفلاکس پسرم

متخصص بیماری های کودکان
باسلام خدمت شما پسر من متولد 15 اردیبهشت 99 هست دوهفته اول اروم بود اما 4 روزه ک بعد از شیر خوردن و اروغ گرفتن رفلاکس داره محتویات معدهداش بیرون نمیاد دوباره قورت میده و موقع شیر خوردن سرشو عقب میبره شبا از ساعت 9 تا 3 صبح بی وقفه گریه میکنه علایم کولیک هم داره تورو خدا کمکم کنید من بهش چه دارویی بدم خودم پرهیز غذایی دارم پروتئن گاوی و غذاهای نفاخ و میوه ها رو کاملا از بدو تولدش حذف کردم بچه ام خیلی اذیته لطفا کمکم کنید هر کار میکنم پستونک قبول نمیکنه شیر خشک بیومیل arهم خریدم یکبار خورد ولی رفلاکس میده
ممنونم
من یک هفته در تلاشم از مطب شما نوبت حضوری بگیرم بیام خدمتتون ممنون میشم بمن وقت بدین و راهنماییم کنید

سلام به نظر ریفلتکس دارد ولی با توجه به نیاز به مصرف داروی طولانی مدت و سن کودک صلاح نیست بدون معاینه دارو مصرف کند شنبه صبح میتوانید مطب ببایید 10 تا 11