ه.م
عنوان :

دونه زدن بدن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر یک هفته پیش هم با شما صحبت کردم و ازتون مشاوره گرفتم، که اون موقع تشخیص کرونا یا رزوئلا برای دختر دو سال و پنج دو ماهه ام دادین.
به این شکل بود که اوایل مرداد لای انگشتان پاهاش و کف دستش کم کم شروع به خارش کرد و اگزما زد که عکس اش رو قبلاً براتون فرستادم و دوباره می فرستم. حدود یک هفته بعدش در تاریخ 8 مرداد تب کرد و تمام بدنش دونه زد ، و تبش سه روز طول کشید با دارو هم کنترل میشد. تبش بالای 39 می رفت. بعد از مشاوره با شما حدود یک هفته پیش به دکتر رفتیم و براش هیدروکسی زین نوشتن و سه روز روزی سه بار به میزان سه سی سی استفاده کردیم. که بهبود پیدا کرد تقریبا. دونه ها در حال محو شدن بود که دوباره انگار دونه ها داره قرمز میشه و انگشت پاش رو هم شب باز داشت می خاروند. آزمایشات هفته قبل به پیوست ارسال میشه. لطفا بفرمایید الان باید چی استفاده کنیم؟ نیاز به پزشک رفتن مجدد هست؟

سلام
پماد مگاکورت و کلوتریمازول را مخلوط با هم بزنید و علت آلرژی,کودک را پیدا کنید دوره درمان حداقل سه هفته است

به همه بدن بزنیم یا فقط یا؟
ممکن هست از گرمیجات باشه؟ مثل شیر انبه؟ یا کره بادام زمینی؟

بله احتمال دارد و به تمام جاهایی,که دانه و خارش,دارد بزنید