ن.ن
عنوان :

کم اشتهایی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام وقتتون بخیر
اقای دکتر من کهن ترابی هستم که 2 هفته پیش ویدیو کال داشتیم و چند روز پیش ازمایش دخترمو خدمتتون فرستادم جواب عدد التهاب رودش 100 بود فرمودید برای این سن طبیعی هست اما ازمایش سوجذب رو بدیم،اونو انجام دادیم اما جوابش هفته اینده مشخص میشه.
موضوعی که الان هست کم اشتهاییش هست در شبانه روز نزدیک 600 سی سی شیر میخوره حتی از ماه اولش هم کمتر میخوره،بخوام 60 سی سی شیر بدم باید یک ساعت باهاش بازی کنم تا بخوره. از 4 ماه تا الان که یک ماه و 20 روز گذشته نزدیک 600 گرم اضافه کرده و نمودار رشدشو خدمتتون ارسال میکنم زیر خط نرمال(سبز رنگ) هستش تو عکس خیلی مشخص نیست اما شیب رشدش تقریبا افقی داره میشه و همیشه زیر خط نرمال بوده ،خیلی سر شیر دادنش اذیت میشیم هیچ موقع طلب شیر نمیکنه و هر 3 ساعت به زور بهش شیر میدم اونم هر دفعه نزدیک دقیق 1ساعت طول میده و در طول شیر خوردن چون نمیخواد همش گریه میکنه و صورتشو برمیگردونه که نخوره. میخواستم ببینم به نظر شما بهش زینک پلاس بدم؟ یا اگر شربت خارجی بهتری هست و ضرری نداره بهم معرفی کنید تا بهش بدم بلکه اشتهاش برگرده. اگر خارجی هم باشه و بخاطر تحریم ایران نیست من پدرشوهرم چند روز دیگ میان ایران میتونم بگم برام بیارن

ی موضوع دیگ وقتی شیر الکر رو میخوره شکمش خیلی نفخ میکنه ،قبلاً بهش فقط ایزی کول میدادیم هر 8 ساعت 5 قطره اما الان برای نفخ شکمش در روز 2بارم دایمتیکون میدیم تا نفخش از بین بره،این 2تا قطره رو بهش میدیم مشکلی نداره؟ یا اینکه باید از یکی استفاده بشه و هر دو رو ندیم ؟
داروهایی که استفاده میکنه: ساشا اس امپرازول
کروون
ایزی کول
دایمتیکون
وزن حال تقریبا 6.*****900
سن 5 ماه 20 روز

سلام خوبید ؟عجله نکنید فعلا سنش بالاتر بره بهتر میشه